'Body And Soul' Comenıus Okul Ortaklıkları Projesi - Son Dakika
Yerel

'Body And Soul' Comenıus Okul Ortaklıkları Projesi

\'Body And Soul\' Comenıus Okul Ortaklıkları Projesi

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'nde 'Body And Soul' Comenius okul ortaklıkları projesi beş ülkeden öğrenciler katılımı ile başladı.
Avrupa Birliği Hayatboyu Öğrenme Programı kapsamında 2013 teklif çağrısı döneminde kabul gören "Body and...

11.11.2013 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'nde 'Body And Soul' Comenius okul ortaklıkları projesi beş ülkeden öğrenciler katılımı ile başladı.

Avrupa Birliği Hayatboyu Öğrenme Programı kapsamında 2013 teklif çağrısı döneminde kabul gören "Body and Soul" isimli proje Erdemir Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde AB üyesi Portekiz, Slovenya, Belçika, Polonya ve Almanya'dan gelen davetlilerin katılımı ile başladı.

Koordinatör ülkenin Türkiye olması sebebiyle projenin açılış toplantısı Erdemir Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. 10-16 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Haftası'nda proje ile ilgili eğitim ve tanıtıma yönelik etkinlikler misafir öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Erdemir Lisesi'nde gerçekleştirilecek.

Proje süresinde Erdemir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri konuklara Zonguldak'ı, kültürü tanıtma çalışmaları yapacak. Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya, "Ülkemize ve ilimize hoş geldiniz. Sizlere ev sahipliğinde bulunmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah iyi dileklerle ülkenize dönersiniz. Beş gün boyunca inşallah doya doya yaşayın. İyi dilekler ve temennilerle ülkenize dönün" diye konuştu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Mutlu ise "Hayata bakış felsefesi olarak biz Türk Milleti, dünya üzerindeki bütün insanları kardeş olarak biliriz. O kadar ki bir ailenin fertleri olarak bir kısmı Slovenya'da, bir kısmı Portekiz'de bir kısmı Belçika'da ya da Türkiye'de yaşıyor" dedi.

Ülkelerin birbirlerini tanıtması ile devam eden açılış programında, ülkeler birbirlerine ait unutulmuş ve halen devam eden sokak oyunlarını tanıtacaklar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Body And Soul' Comenıus Okul Ortaklıkları Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement