Aynı Köyde 2. Boğa Vakası; 80 yaşındaki Adam da Hastanelik Oldu - Son Dakika
Yerel

Aynı Köyde 2. Boğa Vakası; 80 yaşındaki Adam da Hastanelik Oldu

Aydın'da nisan ayında bir boğanın sahibini öldürmesi ile gündeme gelen köyde, 2 ay aradan sonra bu sefer yaşlı bir adam baktığı boğanın saldırısı sonucu hastanelik oldu.

19.06.2017 09:17  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da Nisan ayında bir boğanın sahibini öldürmesi ile gündeme gelen Eğrikavak Mahallesi'nde 2 ay aradan sonra bir acı olay daha yaşandı. Köyde bir boğa bakıcısını süserek hastanelik etti. Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı şahsın durumunun ağır olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

BAHÇEYE GÖTÜRÜP YAYMAK İSTEDİ, BOĞANIN HIŞMINA UĞRADI

Köyde yaşayan 80 yaşındaki A.S. tarım sezonun çift sürme işlerinde de kullandıkları boğaları evlerinin yakınındaki bahçeye götürüp yaymak istedi. Bahçede kızgın boğanın hışmına uğrayan yaşlı şahsı boğası defalarca süstü. Çevredekilerin yardımı ile boğadan kurtarılan yaşlı şahıs ağır yaralandı.

Aynı Köyde 2. Boğa Vakası; 80 yaşındaki Adam da Hastanelik Oldu

İÇ ORGANLARI ZARAR GÖRDÜ

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan A.S. isimli yaşlı şahsın ağır yaralandığı ve iç organlarının da zarar gördüğü belirtildi. Yoğun bakım servisine kaldırılan 80 yaşındaki A.S.'nin yaşam mücadelesi verdiği belirtildi.

2 AY ÖNCE BİR KADIN HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Bilindiği gibi aynı köyde yaklaşık 2 ay önce 53 yaşındaki Fatma Kıyar isimli kadın da beslediği boğanın kendisini defalarca süsmesi nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Aynı Köyde 2. Boğa Vakası; 80 yaşındaki Adam da Hastanelik Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aynı Köyde 2. Boğa Vakası; 80 yaşındaki Adam da Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement