Boğaz'da Acı Bekleyiş 5. Gününde - Son Dakika
Güncel

Boğaz'da Acı Bekleyiş 5. Gününde

Beşiktaş, Arnavutköy sahilinde Cumartesi günü denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları devam ediyor.

19.07.2017 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Arnavutköy sahilinde Cumartesi günü denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları devam ediyor. Sahil Güvenlik ve Deniz polisinin arama çalışmalarınından henüz bir sonuç alınamadı.

Arnavutköy sahilinde denize giren ve akıntıya kapılarak gözden kaybolan 17 yaşındaki Furkan Yıldırım'ı arama çalışmaları 5. gününde. Ekipler deniz altındaki aramalara son verdi.  Deniz altında balık adamlarla yapılan arama çalışmaları yerini deniz yüzeyinde yapılan yüzeysel aramaya bıraktı.

BABA MEMDUH YILDIRIM: DENİZALTI ÇALIŞMASI BİTTİ. DENİZ YÜZEYİNDEN ARAMA YAPILIYOR

Furkan Yıldırım'ın ı babası Memduh Yıldırım " Çocuğum kaybolalı 5 gün oldu. Şuan hiçbir gelişme yok. Ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz. Zor durumdayız. Komutanımız bizi az önce bilgilendirdi. 'Yeraltı çalışmaları bitti. Yüzeysel araştırma yapıyoruz' dedi.Yüzeysel araştırma da cesedin su yüzüne çıkıp bulunması. Cesedin nereden çıkacağı da bilinmiyor. Mudanya'dan, Adalar'dan çıkabilir deniyor. Bunun için devletimizden kapsamlı bir arama bekliyoruz.Biran önce benim çocuğum bulunsun" dedi.

ANNE KEZBAN YILDIRIM: TEK İSTEĞİM EVLADIMIN BULUNMASI

Ayakta durmakta güçlük çeken anne Kezban Yıldırım "Beş gündür burada bekliyoruz. Yetkililerden daha yoğun çalışmalarını istiyoruz. Evladımızı bekliyoruz. Eve gidemiyoruz. Ben evladım olmadan eve gitmek istemiyorum. Onu bulsunlar.Tek istediğim o. Çok bir şey mi istiyorum?" diye konuştu.

Furkan Yıldırım'ın ailesi, yakınları ve arkadaşları Arnavutköy sahilindeki bekleyişlerini sürdürüyor.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğaz'da Acı Bekleyiş 5. Gününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı
    13:59 Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan hafif ticari araç devrildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement