"Atla" Diyerek İntihara Teşvikten Gözaltına Alınan Kadınlara Tutuklama Talebi - Son Dakika
3.Sayfa

"Atla" Diyerek İntihara Teşvikten Gözaltına Alınan Kadınlara Tutuklama Talebi

"Atla" Diyerek İntihara Teşvikten Gözaltına Alınan Kadınlara Tutuklama Talebi

Boğaziçi Köprüsü'ndeki intihar olayında "atla" dedikleri öne sürülen 2 kadın, savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

09.03.2016 11:51  Güncelleme: 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da dün 45 yaşındaki Erol Çetin isimli vatandaşın, Boğaziçi Köprüsü'nün korkuluklarına çıkarak kendini boşluğa bırakıp hayatına son vermesiyle ilgili bir yeni gelişme yaşandı. Savcı "İntihara teşvik etmek" suçundan gözaltına alınan 2 kadının tutuklanmalarını istedi. Kadınlar mahkemeye sevk edildi.

Hülya U. (49) ve Merve Ö. (27) emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Cumhuriyet Savcısı İsmail Göktürk ifadesini aldığı 2 kadını, Türk Ceza Kanunu'nun 84-2 maddesinde yer alan "İntihara teşvik etmek" suçundan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti.


SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİLER

Kadınların savcılık sorgusunda suçlamaları kabul etmedikleri ögrenildi. İki kadının, otomobille köprüden geçerken Çetin'e, "Saatlerce senin yüzünden trafikte bekliyoruz. Atlayacaksan atla" diye bağırıp küfür ettikleri iddia ediliyor.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar eden Erol Çetin, son yolculuğuna uğurlandı. Hayatını kaybeden 4 çocuk babası Erol Çetin bugün Sultanbeyli Bedir Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Çetin'in annesi ve eşi gözyaşı döktü. Cenaze namazı ardından Erol Çetin için helallik alındı. Çetin'in cenazesi Osmangazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.


AİLE İKİ KADINA TEPKİ GÖSTERDİ

Çetin'in amcasının oğlu Abdullah Çetin, intihara teşvik ettiği iddia eden iki kadına tepki gösterdi. Çetin'in amcasının oğlu Abdullah Çetin, "Polis ikna ettiği sırada atla ne duruyorsun demiş. Davcıyız, şikayetçiyiz. Duyarlı vatandaş olalım. Başka vatandaşa da böyle bir şey yapmasın" ifadelerini kullandı.

OLAY NEYDİ?

Boğaziçi Köprüsü'nde dün saat 09.30 sıralarında köprü korkuluklarına çıkan Erol Çetin, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından iknaya çalışılmış, köprüde yoğunlaşan trafikte sürücüler uzun süre beklemek zorunda kalmıştı.

Ancak tüm ikna çabalara rağmen, bir süre sonra üzerindeki tişörtü çıkaran Çetin, kendini korkuluklardan aşağı bırakmıştı. Çetin, Deniz Polisi tarafından hemen sudan çıkarılmış ancak, sağlık ekiplerinin çabasına karşın kurtarılamamıştı.


(Acı haberi alan Erol Çetin'in oğlu 'Neyin eksikti baba?' diyerek ağlamıştı.)

KADINLARIN "ATLA" SÖZÜ MÜ ETKİLEDİ?

Olay sırasında köprüden otomobille geçen Hülya U. (49) ile Merve Ö.'nün (27), aracın camını açarak, "Senin yüzünden trafikte saatlerdir bekliyoruz. Atlayacaksan atla" diye bağırarak küfür ettikleri iddia edilmiş, intihara kalkışan Erol Çetin'in aslında ikna olduğu ancak kadınların tepkisi üzerine kısa süre içinde kendisini boşluğa bıraktığı belirtilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Atla' Diyerek İntihara Teşvikten Gözaltına Alınan Kadınlara Tutuklama Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • hataylı: yine kadın milleti işte kendilerinin işi görülsün başka hiçnişeyin önemi yok. 25 0 Yanıtla
  • Tdr: O atla diyenleri oradan atacaksın. Milletin hayatını oyuncak haline getirmişler .bencede polisler ikna ediyordu. Bu kadınlar yüzünden adam atladı 24 0 Yanıtla
  • Hakikat : kadınların yaptığı düpedüz cinayet 23 1 Yanıtla
  • Semazen: O kadınların tutuklanması gerekir 21 1 Yanıtla
  • ciğerci urfalı: o kadınlar kokana türü kadınlardır 19 0 Yanıtla
  • Tc: Tayip niye gidip kurtarmamis ayip etmis 2 17 Yanıtla
  • VATAN SEVDALISI : Kadınlar haklı. 2 15 Yanıtla
  • ercan aravi: bence bu çok bilmiş kadınların tutuklanması lazım bu ukala dümbelekleri bu toplumda çok 17 0 Yanıtla
  • İstanbul: Allahın belaları iki kadın şimdi mutlu musunuz ? Umarım bir ömür boyu vicdan azabı çekersiniz ! İki saat trafikte kalsaydınız ne olurdu yani 16 0 Yanıtla
  • FATIH: Bu olayın kanun maddesine göre 4 yıldan 10 yıla kadar cezası var,kişi intihar sonucu öldüğü için olayın niteliğine göre ceza dahada artabileceğini,bir hukukçu olarak en ağır cezayı almalarını dilerim,insanlıktan çıkmanın bi yaptırımı elbet olmalı,en azından bilmeyenler bu olayla görüp öğrenmeli,bence. 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement