Boğazlıyan'da Köylerin Su Deposunun Bakım ve Onarımı Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan'da Köylerin Su Deposunun Bakım ve Onarımı Yapılacak

Boğazlıyan ilçesinde Köy Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında 13 köyde su depolarının bakım ve onarımı için ihale yapıldı.

18.03.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan ilçesinde Köy Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES)  kapsamında 13 köyde su depolarının bakım ve onarımı için ihale yapıldı.

Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Dilsiz başkanlığında İl Genel Meclis Üyeleri Bayram Eroğlu, Ahmet Afşar ve Dursun Yıldız ile Özel İdare Müdürü Recep Boylu katılımı ile Boğazlıyan Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda KÖYDES kapsamında, köylerde bulunan su depolarının bakımı ve onarımı için ihale gerçekleştirildi.

Kaymakam Ahmet Dilsiz, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Boğazlıyan genelinde 13 köyde su deposunun bakım ve onarımı ile Bahariye köyünde su pompası terfi merkezi binasının yapılmasının planlandığını söyledi.

KÖYDES 2015 yılı yatırım programları dahilinde 13 köyün su deposunun tamir ve bakımı  ihalesi yaptıklarını aktaran Dilsiz, şunları kaydetti:

"İhaleye bir firma teklif vererek katıldı. Köylerimizde bulunan içme suyu depolarının onarım işinin 75 gün içerisinde tamamlanması hedeflenmekte. Toplam maliyet ise yaklaşık olarak 150 bin lira. Proje çerçevesinde Belören, Çakmak, Çalapverdi, Dereçepni, Devecipınar, Eğlence, Müftükışla, Oğulcuk, Poyrazlı, Yapalak, Yazıkışla ve Yeşilhisar köylerinde bulunan su depolarının bakım ve onarımı yapılacak. Ayrıca Bahariye köyünde su pompası terfi merkezi binası yapılacak. Köylerimize hayırlı ve uğurlu olsun."

Bu arada toplantı sonrası İl Genel Meclis Üyesi Bayram Eroğlu'na sürpriz doğum günü düzenlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan'da Köylerin Su Deposunun Bakım ve Onarımı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement