Boğazlıyanlı Vatandaşlardan TSK'ya Manevi Destek - Son Dakika
Güncel

Boğazlıyanlı Vatandaşlardan TSK'ya Manevi Destek

Boğazlıyanlı Vatandaşlardan TSK\'ya Manevi Destek

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Uzunlu Beldesi sakinleri Zeytin Dalı Harekatına desteklerini göstermek ve Türk Silahlı Kuvvetlerine manevi destek olmak için ziyarette bulundular.

07.02.2018 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Uzunlu Beldesi sakinleri Zeytin Dalı Harekatına desteklerini göstermek ve Türk Silahlı Kuvvetlerine manevi destek olmak için ziyarette bulundular.

TSK'nın Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda yalnız olmadığını ve cephe gerisinde de milyonlarca askerin olduğunu göstermek amacıyla uzun araç konvoyları oluşturan Uzunlu Beldesi sakinleri Boğazlıyan Garnizon Komutanlığı'na giderek destek ziyaretinde bulundular. Bayraklarla süslü araçlarla uzun konvoy oluşturan Uzunlu halkı yanlarında götürdükleri kurbanı keserek Mehmetçiğe ikramda bulundular. Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, "Allah ordumuzu Kuran-ı Kerim ışığında başarılı kılsın. Zafer nasip etsin" diyerek yanlarında götürdükleri Kuran-ı Kerim'i ve Türk bayrağını İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Soner Kocaeren'e takdim etti.

Ardından belde imamlarının Fetih suresi okunarak dua edildi. Belde halkı sonrasında karakolda bulunan askerlerle kucaklaştı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Boğazlıyanlı Vatandaşlardan TSK'ya Manevi Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement