Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç, Kalp Masajıyla Hayata Döndürüldü - Son Dakika
Güncel

Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç, Kalp Masajıyla Hayata Döndürüldü

Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç, Kalp Masajıyla Hayata Döndürüldü

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Muhammet Emin Değirmenci (20), yaşam savaşı veriyor.

04.08.2018 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Muhammet Emin Değirmenci (20), yaşam savaşı veriyor.

Kocaali'ye tatil için gelen Muhammet Emin Değirmenci, serinlemek için geldiği denizde kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaran ekipleri, Değirmenci'ye ulaştı. Jet skiyle sudan çıkarılan Değirmenci'ye ilk müdahale, ambulansta yapıldı. Kalbi durduğu belirlenen genç, Kocaali Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yaklaşık 30 dakika boyunca yapılan kalp masajıyla hayata döndürülen Değirmenci, daha sonra Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğun bakıma alına Değirmenci'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç, Kalp Masajıyla Hayata Döndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement