Boksun Efsanesi George Foreman Almanya'da - Son Dakika
Güncel

Boksun Efsanesi George Foreman Almanya'da

Boksun Efsanesi George Foreman Almanya\'da

Boksun Efsanesi George Foreman Almanya'daLevent Gündüz- Kehl, DHAAlman Çoban Köpeği hayranı olan eski Dünya Ağır Siklet ve Olimpiyat Şampiyonu Amerika'lı boksör George Foreman, 8 Temmuz Cuma günü Fransa'ya sınır Almanya'nın Kehl kentine geldi.

09.07.2016 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boksun Efsanesi George Foreman Almanya'da

Levent Gündüz- Kehl, DHA

Alman Çoban Köpeği hayranı olan eski Dünya Ağır Siklet ve Olimpiyat Şampiyonu Amerika'lı boksör George Foreman, 8 Temmuz Cuma günü Fransa'ya sınır Almanya'nın Kehl kentine geldi. Kehl Alman Çoban Köpeği Derneği tarafından davet edilen efsane boksör George Foreman basın mensuplarına Almanya'da olmaktan memnunluk duyduğunu, Alman Çoban Köpeklerine olan sevgisini anlattı.

Dünya'nın en iyi boksörleri arasında gösterilen George Foreman Teksas'ta 18 Alman Çoban Köpeğim var. Kehl kentinde çoban köpeklerin eğitimini yakından görmek tanımak için şimdiden çok heyecanlıyım dedi.

81 kez ringe çıkan George Foreman 76 galibiyet, 68 nakavt ve 5 mağlubiyeti hesabına yazılı. Kehl Belediye başkanı İtalyan kökenli Toni Vetrano misafirini belediye binasın önünde karşıladı. Belediye binasında George Foreman kentin altın defterini imzaladı. Boksör George Foreman'ın Alman Kurt Köpeği sevdası 1974 yılında Kongo Cumhuriyetinde Zaire'de Muhammed Ali'ye karşı ringe çıkmadan önce Alman Kurt Köpeği ile dolaşması farklı tartışmalara yol açmıştı. Bir ay önce Haziran ayında vefat eden dünyanın en iyi boksörü olarak anılan Muhammed Ali Zaire'de 'The Rumble in the Jungle' adlı efsane boks müsabakasında George Foreman'ı 8. rauntta nakavt ederek Dünya Şampiyonluğunu tekrar kazanmıştı. George Foreman'ın 'Paşa' isimli Alman Kurt Köpeğini Zaire'de her zaman yanında gezdirdiğini köpeklerin sadık olduğunu İster şampiyon olun veya olmayın köpekler sizi her zaman sever diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boksun Efsanesi George Foreman Almanya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement