Bölge Gazetecileri Bgc İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bölge Gazetecileri Bgc İftarında Buluştu

Bölge Gazetecileri Bgc İftarında Buluştu

Bayburt Gazeteciler cemiyeti (BGC) tarafından iftar programı düzenlendi.

08.07.2015 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Gazeteciler cemiyeti (BGC) tarafından iftar programı düzenlendi.

Büyük Bayburt Otel'de gerçekleştirilen programa Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Turgut Özdemir, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden Ergun Ata, TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın, Pusula Gazetesi'nden İrfan Tarakcıoğlu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Kurucu üyeleri Hükmü Pekmezci, Sadık Yavuz, Bayburt Sıla Gazetesi imtiyaz sahiperi mehmet kaymak, Kadir Polat, Bayburt Postası Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Okutmuş ve ilde görev yapan basın mensupları katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan BGC Başkanı Yaşar Yıldız, basın mensuplarının her zaman öz verili çalıştığını vurguladı. İftar yemeklerinin artık bir kaynaşma ortamı sağladığını anlatan Yıldız, programa katılanlara teşekkür etti.

Ardından sözü alan Bayburt valisi Yusuf Odabaş, gazetecilerin önemli bir görevi icra ettiğini dile getirerek şunları söyledi:

"Gazeteciler yaptıkları görev itibariyle aslında bir kamu görevi icra ediyor. Vatandaşlarımızın doğru dürüst, sağlıklı haber alma hakkını sağlıyor. Bu hakkı da düzenli gazetecilik faaliyeti gösteren sizler yerine getiriyorsunuz. Dolayısıyla bir kamu hizmeti yapıyorsunuz. Ben sizin şahsınızda ülkemizde gazeteciliği hakkıyla yapan tüm gazetecilere teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz. Bu ayın ülkemize birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Ülkemizin 4 tarafında hepinizin bildiği gibi savaş var, başka sıkıntılar var. Allah bizi o sıkıntılardan azade kılsın. Onlara yardım eden, onlara Ensar görevini yapabilen bir ülke kılsın"

Programda davetliler çay içip Vali Odabaş'la bir süre sohbet etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölge Gazetecileri Bgc İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement