Bölge Müdürü Özalban, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bölge Müdürü Özalban, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Bölge Müdürü Özalban, Başkan Yılmaz\'ı Ziyaret Etti

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 166.yılı dolayısıyla Samsun Tapu ve Kadastro 10.Bölge Müdürü Hasan Özalban ve beraberindekiler Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

21.05.2013 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 166. yılı dolayısıyla Samsun Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Hasan Özalban ve beraberindekiler Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Tapu ve Kadastro 10. Bölge Müdürü Hasan Özalban, Bölge Müdür Yardımcıları Hasan Uzun, İlhan Üçkardeşler ve şube müdürleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara'nın da hazır bulunduğu ziyarette Bölge Müdürü Hasan Özalban, Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'a çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Samsun'daki senkronizelere dayalı ve başarılı çalışmalarınız için Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Bölge genelinde başarılı ve yararlı bir çalışma yürütüyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Bu arada, Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürlüğü görevinden 10. Bölge Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Hasan Uzun, Samsun'da görevine başladı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölge Müdürü Özalban, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement