Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7.Grup'ta mücadele eden Kumluca Belediyespor, sahasında İhsaniye Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

29.01.2012 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Kumluca Belediyespor, sahasında İhsaniye Belediyespor'u 4-0 mağlup etti.

Kumluca Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Turgay Cemil Ayan, Engin Özat ve Erkut Er hakem üçlüsü yönetti. Maçın ilk dakikalarından itibaren Kumluca Belediyespor rakibine göre üstün bir futbol ortaya koydu. Maçın 6. dakikasında gelişen Kumluca Belediyespor atağında ceza alanı içinde topla buluşan Cenk, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden 4 dakika sonra İhsaniye Belediyespor'dan İnan tarafından ceza alanı içinde Cenk'in düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı yine aynı futbolcu kullandı ve topu ağalara gönderdi (2-0). Bu golden sonra rahatlayan Kumluca Belediyespor, rakip kaleye üst üste ataklar geliştirdi. 21. dakikada ceza alanına yapılan ortada topu iyi takip eden Kumluca Belediyesporlu Serkan, takımının üçüncü golünü kaydetti ve ilk yarı 3-0 Kumluca Belediyespor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun kontrolünü bırakmayan Kumluca Belediyespor, 90. dakikada Ali Baştürk'ün ayağından bulduğu golle maçın skorunu belirleri (4-0).

Maçta Kumluca Belediyespor'dan Serkan, Alican ve Raşit, İhsaniye Belediyespor'dan ise İnan, Uğur ve Doğukan sarı kart gören oyuncular oldu.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement