Bolu Ablasına Şiddet Uygulayan Eniştesini Silahla Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Bolu Ablasına Şiddet Uygulayan Eniştesini Silahla Yaraladı

Ablasına şiddet uygulayan eniştesini silahla yaraladıBOLU,(DHA) - BOLU'da, ablasına şiddet uyguladığı gerekçesiyle eniştesi Orhan Karanfil'i (39) tabancayla ateş ederek yaralayan Mehmet Cengiz (33) emniyetteki ifadesinde, "Ailemi korumak için yaptım" derken, adliyeye çıkarıldığı sırada ise...

19.06.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ablasına şiddet uygulayan eniştesini silahla yaraladı

BOLU,(DHA) - BOLU'da, ablasına şiddet uyguladığı gerekçesiyle eniştesi Orhan Karanfil'i (39) tabancayla ateş ederek yaralayan Mehmet Cengiz (33) emniyetteki ifadesinde, "Ailemi korumak için yaptım" derken, adliyeye çıkarıldığı sırada ise "Bir dahakine daha iyisini yapacağım" dedi.

Olay, dün Aşağısoku Mahallesi Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Sanayi sitesinde kahvehane işleten Mehmet Cengiz, uzun süredir ablasına şiddet uyguladığını iddia ettiği eniştesi Orhan Karanfil'in çalıştığı iş yerinin önüne gitti. Cengiz burada yanında getirdiği tabancayla eniştesine 6 el ateş açtı. Sağ bacağından yaralanan Orhan Karanfil, çevredeki esnaf tarafından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan Mehmet Cengiz, yaklaşık 1 saat sonra Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Mehmet Cengiz'in emniyetteki ifadesinde, "Eniştem Orhan Karanfil çok sevdiğim ablama uzun süredir şiddet uyguluyordu. Ablamı Ramazan Bayramı'nda da darp etmişti. Bu nedenle aramızda sorun vardı. Eniştem sürekli ablamı ve diğer aile bireylerimizi öldürmekle tehdit ediyordu. Ben ailemi korumak için yaptım." dediği öğrenildi.

Mehmet Cengiz emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bolu Adliyesi'ne sevk edildiği sırada gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna, "?Bir dahakine daha iyisini yapacağım." diyerek cevap verdi.

Bolu Ablasına Şiddet Uygulayan Eniştesini Silahla Yaraladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Ablasına Şiddet Uygulayan Eniştesini Silahla Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement