Bolu Bilal Erdoğan: 21'inci Yüzyıl Bizim Yüzyılımız Olacak - Son Dakika
Güncel

Bolu Bilal Erdoğan: 21'inci Yüzyıl Bizim Yüzyılımız Olacak

Bilal Erdoğan: 21'inci yüzyıl bizim yüzyılımız olacakTÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, "21'inci yüzyıl inanın bizim yüzyılımız olacak.

13.10.2017 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilal Erdoğan: 21'inci yüzyıl bizim yüzyılımız olacak

TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, "21'inci yüzyıl inanın bizim yüzyılımız olacak. Bundan benim hiç şüphem yok. Sizin de olmasın. Dünyanın bugünkü bu çalkantıları inşallah çok kutlu doğumlara haberci" dedi.

TÜGVA Bolu İl Hizmet binası, törenle açıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yanında Vali Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet katıldı. Törende konuşan Erdoğan, 'Batılılaşma' adı altında 150-200 yıllık bir süreç yaşandığını ifade ederek şöyle dedi: "Bu batılılaşma bize ne getirdi? Sadece şeklen batılılaşmayı getirdi. İşte giyimimiz, kuşamımız, dinlenilen müzikler, televizyonlarda izlenen filmler, yediğimiz yemeklere varıncaya kadar sadece batının adeta gelenek görenek, adetlerini kopyalamaya çalıştık. Ama batının ilmini, fennini, teknolojisinin aldık mı? Kocaman bir hayır. 'Kendi uçağımızı üreteceğiz' dediğimiz zaman engel olundu. Kendi otomobilimizi üreteceğimiz zaman engel olundu. Bu projelere son verildi. Çünkü bize batılılaşma ile dayatmak istedikleri şey, batının nesi varsa onu satın almaktan ibaret. Batılılaşma, yani batının kapı kulu, pazarı olmak. Bundan öteye geçmemizi istemediler. İşte onun için son 15 yılda yaşadıklarımız. Bu kadar gelişmeden, güçlenmeden sonra 'Gezi' ile başlatılan süreç, özellikle gençlerin manipüle edildiği bu süreçte Türkiye'nin önünü kesmek istediler. Özgür Türkiye, bağımsız Türkiye, kendi kararlarını kendi veren Türkiye istenmiyor. Yani dost, müttefik, şu, bu hepsi yalan. 'Benim dediğimi yapacaksın.' 'Benim menfaatim neyi gerektiriyorsa öyle hareket edeceksin.' Bizden beklenen bu. Bunun gençlikteki yansıması özenti bir gençlik yetişmesi ve bu planı uygulamasıdır." 21'inci yüzyılın Türkiye'nin yüzyılı olacağını ifade eden Erdoğan şöyle devam etti: "Bakın 'Batı' diyoruz, 'Medeniyet' diyoruz, 'Çok geliştiler' diyoruz ama. Acaba batı medeniyetinin dünyada egemen olduğu bu son 200 yılda dünya daha adaletli bir yer oldu mu? Acaba dünyada zulümler son mu buldu? Savaşlar mı bitti? Fakirlik mi son buldu? Hayır. Batının tahakkümü altında dünyada daha çok kan, daha çok gözyaşı ve daha çok savaş oldu. 21'inci yüzyıl inanın bizim yüzyılımız olacak. Bundan benim, hiç şüphem yok. Sizin de olmasın. Dünyanın bugünkü bu çalkantıları inşallah çok kutlu doğumlara haberci. Ben böyle düşünüyorum. Çünkü bu millet 15 Temmuz'da Çanakkale ruhunun bitmediğini ispat etti. Dünya da bunu gördü. Şimdi onun için üstümüze gelecekler. Ama bu millet nasıl bin yılı aşkın bağımsızlığını kimseye teslim etmediyse, bugün de yarın da teslim etmez." Konuşmaların ardından TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet tarafından Bilal Erdoğan'a halı, kilim ve süs amaçlı olarak kullanılan pösteki hediye edildi. Bilal Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra kurdele keserek binanın açılışını yaptı.

Bolu Bilal Erdoğan: 21\'inci Yüzyıl Bizim Yüzyılımız Olacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Bilal Erdoğan: 21'inci Yüzyıl Bizim Yüzyılımız Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement