Bolu Cenazeye Giden Ailenin Bulunduğu Otomobil Takla Attı 5 Yaralı Cenazeye Giden Ailenin Bulunduğu... - Son Dakika
Güncel

Bolu Cenazeye Giden Ailenin Bulunduğu Otomobil Takla Attı 5 Yaralı Cenazeye Giden Ailenin Bulunduğu...

Bolu Cenazeye Giden Ailenin Bulunduğu Otomobil Takla Attı 5 Yaralı Cenazeye Giden Ailenin Bulunduğu...

İstanbul'dan Çankırı'ya bir yakınlarının cenazesine giden ailenin bulunduğu otomobil Bolu'da orta refüje girerek takla attı.

24.12.2012 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'dan Çankırı'ya bir yakınlarının cenazesine giden ailenin bulunduğu otomobil Bolu'da orta refüje girerek takla attı. Kazada yaralanan 5 kişi tedavi altına alındı.

Kaza saat 12.45 sıralarında, TEM Otoyolu Köroğlu Park mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Çankırı'ya bir yakınlarının cenazesine giden Abdurrahman Açıkgöz yönetimindeki 34 BZA 99 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu orta refüje girdikten sonra taklalar attı. Otomobil yaklaşık 50 metre savrulurken, Zehra Açıkgöz araçtan yola fırladı. Arkadan başka bir araçla gelen yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Zübeyde Açıkgöz, Hatice Açıkgöz, Abdurrahman Açıkgöz ile Hanife Açıkgöz 112 Acil ekipleri ve vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları araçtan çıkarıldı. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulunurken, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Hanife Açıkgöz'ün arkadan gelen araçta bulunan oğlu Yasin Açıkgöz'e bir jandarma üşümemesi için üzerindeki kabanı verdi. Annesinin bulunduğu ambulansa binmek isteyen Yasin Açıkgöz güçlükle ikna edildi.

Kazada yaralanan Zehra, Zübeyde, Hatice, Abdurrahman ve Hanife Açıkgöz kaldırıldıkları Köroğlu Devlet Hastanesi ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Zehra Açıkgöz'ün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Cenazeye Giden Ailenin Bulunduğu Otomobil Takla Attı 5 Yaralı Cenazeye Giden Ailenin Bulunduğu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement