Bolu'da, 10 Günde 58 Evi Soyan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Bolu'da, 10 Günde 58 Evi Soyan Hırsızlar Yakalandı

Bolu\'da, 10 Günde 58 Evi Soyan Hırsızlar Yakalandı

Bolu ve ilçelerinde 10 gün içinde 58 köy ve yayla evinden hırsızlık yapan 5 şüpheli, kiraladıkları araçlarla yakalanarak gözaltına alındı.

12.01.2019 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu ve ilçelerinde 10 gün içinde 58 köy ve yayla evinden hırsızlık yapan 5 şüpheli, kiraladıkları araçlarla yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Mengen, Yeniçağa ve Dörtdivan İlçeleri'ne bağlı köy ve yayla evlerinden 10 gün içinde 58 hırsızlık olayının gerçekleştiği ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Ekipler, hırsızlık olayının gerçekleştiği bölgelerdeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alarak şüpheli görünen araç plakalarını takibe aldı. Hırsızlık yaptıkları tespit edilen şüphelilerin kullandıkları araçların plakaları tespit edildi.

Ekiplerin eş zamanlı yaptığı operasyonla şüpheliler M.A.Y, M.B, M.K, İ.A, ve R.S. ile çalıntı malzemeleri aldığı değerlendirilen M.Ö., Bolu merkez, Gerede ve Yeniçağa ilçelerinde yakalanarak gözaltına alındı.

İfadeleri alınmak üzere Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda av tüfekleri, 248 adet tabanca mermisi, çalıntı olduğu değerlendirilen televizyonlar, bakır tencere ve sürahiler, antika olduğu düşünülen bazı malzemeler ile hırsızlık yapılırken kullanılan, eldiven, keser, levye ve el fenerleri ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bolu'da, 10 Günde 58 Evi Soyan Hırsızlar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa'da Sentetik Hap Operasyonu: Çok Sayıda Hap ve Madde Ele Geçirildi
    15:26 Manisa'da Sentetik Hap Operasyonu: Çok Sayıda Hap ve Madde Ele Geçirildi

    Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takip sonucu durdurulan hafif ticari araçta yapılan aramalarda, sentetik hap yapımında kullanılan madde ve çok sayıda sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir şahıs tutuklandı.

  • Amasya'da durdurulan tırda 40 kaçak göçmen bulundu
    15:20 Amasya'da durdurulan tırda 40 kaçak göçmen bulundu

    Amasya'da polis tarafından durdurulan mercimek yüklü tırdan Afganistan uyruklu 40 kaçak göçmen çıktı. Tırın sürücüsü gözaltına alındı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi
    15:12 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada, iş adamı Hüseyin Köksal 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifade verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Köksal'ın ifadesi alındı.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement