Bolu'da bıçaklı sopalı kavga: 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Bolu'da bıçaklı sopalı kavga: 2 yaralı

Bolu'da bıçaklı sopalı kavga: 2 yaralı Bolu'da sokak ortasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

17.04.2022 23:50  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da bıçaklı sopalı kavga: 2 yaralı

BOLU - Bolu'da sokak ortasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Çıkınlar Mahallesi Birlik Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan H.H.K. ile A.K. karşılaştıkları sokak üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 kişi birbirlerine sopa ve bıçakla saldırdı. Kavgada H.H.K. kafasına aldığı sopa ve koluna aldığı bıçak darbesiyle, A.K. ise çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından tedavileri için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, kavgada kullanılan bıçak ve sopayı bulmak için çevrede arama çalışması başlattı.

Bolu\'da bıçaklı sopalı kavga: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bolu'da bıçaklı sopalı kavga: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.


Advertisement