Bolu'da 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 10 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 10 Bin Kişi Katıldı

Bolu\'da \'Demokrasi ve Şehitler Mitingi\'ne 10 Bin Kişi Katıldı

Bolu'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde siyasi partilerin il başkanları ve partililer bir araya gelirken 10 bin kişi ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı doldurdu.

07.08.2016 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde siyasi partilerin il başkanları ve partililer bir araya gelirken 10 bin kişi ellerinde Türk bayraklarıyla meydanı doldurdu. FETÖ/PDY'nin darbe girişimi sonrası başlatılan demokrasi nöbetlerinin ardından belediye meydanında 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' düzenlendi. 'Demokrasi Meydanı' olarak adlandırılan Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitinge Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Kürpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP İl Başkanı Kazım Karsu ve MHP İl Başkanı Adem Evcil ile birlikte yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Miting alanına gelenler için polis ekipleri tarafından kontrol noktaları oluşturuldu. Polis ekipleri mitinge gelen vatandaşların üzerini ve çantalarını didik didik aradı.

Mitingde meydanı dolduran kalabalığa seslenen Vali Baruş, Türkiye'yi Suriye, Irak ve Mısır yapmaya çalışıldığını belirterek, "Uğruna yüzlerce canlar feda ettiğimiz bu aziz vatanı bölmeyi istediler. Son 40 yıldır bu uğurda binlerce şehit verdiğimiz Güneydoğu'yu, Doğu Anadolu'yu bu vatandan kopararak PKK'ya peşkeş çekmek istediler. İnsanlarımızın kan ve gözyaşları üzerinden kendi iktidarlarını kurmak istediler. Ne uğrunaydı bunca ihanet? Türkiye yansın, aziz vatan bölünsün istediler. Bu zalimce teşebbüs bunun için yapıldı. Bu milleti silahla tankla uçakla sindirmek istediler. Güçleri yetmedi, yetemez. dedi.

Konuşmaların ardından meydanı dolduran kalabalık dev ekrandan İstanbul Yenikapı'daki mitingi canlı olarak izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu'da 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne 10 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement