Bolu'da Fuhuş Operasyonu: 1 Yabancı Uyruklu 5 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Bolu'da Fuhuş Operasyonu: 1 Yabancı Uyruklu 5 Kişi Gözaltına Alındı

Bolu'da, polis ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonda 1'i yabancı uyruklu 2 kadınla birlikte toplam 5 kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen yabancı uyruklu kadın, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

28.09.2018 09:04  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda 1'i yabancı uyruklu 2 kadın ile fuhşa aracılık ettiği ileri sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

2 KADIN İLE 1 ERKEK FUHUŞ YAPARKEN YAKALANDI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Sümer Mahallesi'nde bulunan evde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler, eve operasyon düzenledi. Operasyonda evde bulunan 2 kadın ile 1 erkek fuhuş yaptıkları sırada yakalandı. Fuhuş yaparken yakalanan erkek S.K. para cezası uygulandıktan sonra serbest bırakıldı. Kadınlar ifadesinde fuhuşa aracılık eden kişinin A.D., evi kiralayan kişinin ise B.K. olduğunu söyledi. Ekipler, E.A. ve Özbekistan uyruklu D.S. ile fuhşa aracılık ettiği iddia edilen A.D. ve B.K.'yı gözaltına aldı.

Bolu'da Fuhuş Operasyonu: 1 Yabancı Uyruklu 5 Kişi Gözaltına Alındı

E.A.ve D.S. İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Zührevi Hastalıklar bölümünde sağlık kontrolünden geçirildi. D.S.'nin sınır dışı edilmesi için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. Diğer kadına ise para cezası uygulandı. Fuhşa aracılık ettiği iddia edilen A.D. ve B.K.'nin ise yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bolu'da Fuhuş Operasyonu: 1 Yabancı Uyruklu 5 Kişi Gözaltına Alındı

POLİS GÜÇLÜKLE HASTANEYE GETİRDİ

Bu arada Özbek uyruklu D.S. sağlık kontrolü için hastaneye getirildiği sırada polise güçlük çıkardı. Polis, bağırıp çağıran D.S.'yi sakinleştirmeye çalışarak hastanenin içine götürdü.

Bolu'da Fuhuş Operasyonu: 1 Yabancı Uyruklu 5 Kişi Gözaltına Alındı
Bolu\'da Fuhuş Operasyonu: 1 Yabancı Uyruklu 5 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bolu'da Fuhuş Operasyonu: 1 Yabancı Uyruklu 5 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement