Bolu'da kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı yapıldı

Bolu\'da kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı yapıldı

Bolu'da, 2020-2021 kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında yapıldı.

27.11.2020 17:05  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, 2020-2021 kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında yapıldı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda Vali Ahmet Ümit'in başkanlığında düzenlenen toplantıya, Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay İslam Can, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever, Karayolları ile diğer kurumların ve sivil toplum örgütlerinin yetkilileri katıldı.

Toplantıda, trafik şubelerinden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Uçkan Dirisu tarafından İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün kış mevsiminde alınacak tedbirlerle ilgili ana konuları kapsayan sunum gerçekleştirildi.

Ayrıca, Karayolları 41. - 42. - 43. Şube Şefleri ile Bolu Dağı, Çaydurt ve Cankurtaran Otoyol İşletme Şefleri kış tedbirleri ile ilgili olarak kendi sorumluluk alanlarında alınan önlemler, yapılan hazırlıklar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali Ümit, toplantıda yaptığı konuşmada, Bolu'nun İstanbul- Ankara arasında çok önemli bir geçiş noktası üzerinde olduğunu belirterek, "Kış mevsiminin en yoğun geçtiği güzergahlardan birisinde bulunuyoruz. Burada, hep birlikte ilimizden geçen vatandaşlarımızın memleketlerine, evine ve sevdiklerine sağ salim varabilmesi için sorumluluklara sahibiz. Bu sorumluluklarımızda biz ne kadar hassas, duyarlı ve gayretli olursak insanlarımız o kadar rahat edecektir. Kışın oluşabilecek olumsuz şartlardan vatandaşlarımızın her hangi bir mağduriyet yaşamadan gidecekleri yerlere sağlıklı bir şekilde ulaşmaları için gerekli tedbirleri alacağız ve sonrasında da uygulamaya koyacağız." şeklinde konuştu.

Kış mevsiminin başladığını ve trafikte yaşanması muhtemel aksaklıklara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini dile getiren Ümit, "Bolu deyince kış, Bolu dağı deyince de trafik zorlukları akla geliyor. Bize düşen, sorumluluklarımızı gece gündüz demeden 24 saat esasına göre her koşulda ve durumda öncelikle beynimize nakşetmemiz, sonra da pratiğe dökecek yol ve yöntemleri düşünmemiz, müteakiben alınan tedbirleri tam olarak uygulamaya başlamamızdır." dedi.

Ümit, kış mevsiminde trafik güvenliğinin olumsuz etkilenmesini önlemek, meydana gelebilecek kaza ve olaylara en seri şekilde müdahale etmek ve trafiğin kesintiye uğramasını önlemeyi amaçladıklarını söyleyerek, "Genelin menfaati için bazen özel fedakarlıklar yapılması gerekebilir. Tehlikenin seviyesine göre zor kış şartlarında kar lastiği olmayan özel araçların da trafiğe çıkması kısıtlanabilir. Hem kendilerini hem de diğer sürücüleri tehlikeye atmamak için özel araçlarda da kış lastiği kullanılmalıdır." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'da kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement