Bolu'da yoğun kar yağışı devam ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

Bolu'da yoğun kar yağışı devam ediyor

Bolu'da yoğun kar yağışı devam ediyor Kapanan yollarda kalan vatandaşların yardımına Kızılay ekipleri yetişti Bolu Valisi Ahmet Ümit: "Mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmayalım" Bolu'da, yoğun kar yağışı sebebiyle D100 Karayolu Bolu Dağı geçişi araç trafiğine kapatılırken, TEM Otoyolu'nda kısmi...

23.01.2022 21:06  Güncelleme: 21:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da yoğun kar yağışı devam ediyor

Kapanan yollarda kalan vatandaşların yardımına Kızılay ekipleri yetişti

Bolu Valisi Ahmet Ümit: "Mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmayalım"

BOLU - Bolu'da, yoğun kar yağışı sebebiyle D100 Karayolu Bolu Dağı geçişi araç trafiğine kapatılırken, TEM Otoyolu'nda kısmi kapanma dolayısıyla uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların saatlerce yolun açılmasını bekleyen vatandaşların yardımına Kızılay ekipleri yetişti.

Bolu'da, şiddetli kar yağışı sebebiyle trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için D100 Karayolu Bolu Dağı geçişi her iki yönde trafiğe kapatıldı. D100 Karayolunun trafiğe kapatılmasının ardından TEM Otoyolu'na yönlendirilen araçlar Bolu Dağı Tüneli mevkiinde yoğunluğa neden oldu. TEM'de yaşanan yoğunluk sebebiyle kar küreme ve tuzlama çalışması yapılabilmesi için otoyol zaman zaman araç trafiğine kapatıldı. Yaşanan kapanmanın ardından otoyolda kilometrelerce araç trafiği oluştu.

Yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda kalan çok sayıda araçta bulunanlara Türk Kızılayı ve Bolu Offroad Kulübü tarafından kek, meyve suyu ve su dağıtıldı. Ayrıca hazırlanan binlerce sandviç gece boyunca yolda kalan araçlardaki vatandaşlara dağıtılacak.

"Kış şartlarına uygun olmayan araçlarla yola çıkmayalım"

Bolu Dağı Tüneli mevkiinde incelemelerde bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit, "Kış koşullarına uygun olmayan araçlarla kesinlikle yola çıkmayalım. Ayrıca mecbur kalmadıkça, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım. Bu kar yağışı doğal bir olay. Bunun önüne geçmek mümkün değil. Olağanüstü bir şekilde ekiplerimiz çalışıyor ve gerekli hizmeti sunmaya çalışıyorlar. Bu şartlar altında trafiğe çıkmamak en doğru yol mecbur olmadıkça. Birkaç gündür bu kadar yoğun kar yağışına rağmen ölümlü kazamız olmadı. Bugün de kayda değer bir kazamız yok. Bolu Dağı'ndan geçecekse eğer bir sürücü buradaki şartları bilmeli ve buna göre hareket etmeli" dedi.

Bolu\'da yoğun kar yağışı devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bolu'da yoğun kar yağışı devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı
    22:54 Yeşilhisar'da yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapan şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, H.Ç. isimli şüphelinin yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yaptığı bilgisi üzerine Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramada 2 tabanca, seri numarası kazınmış ruhsatsız av tüfeği ve 1846 tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.


Advertisement