Bolu İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bolu İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Bolu İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Bolu İl Koordinasyon Toplantısı, Vali Ahmet Ümit başkanlığında yapıldı.

22.01.2021 16:35  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu İl Koordinasyon Toplantısı, Vali Ahmet Ümit başkanlığında yapıldı.

Yatırım ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Belediye Başkanı Tanju Özcan, Vali Yardımcısı İlhan Turgut, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.

Vali Ümit, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, "1 Ocak-31 Aralık 2020 döneminde ilimiz genelindeki projeleri özet olarak değerlendirildiğinde, il genelinde 76'sı merkez, 8'i Dörtdivan, 39'u Gerede, 21'i Göynük, 12'si Kıbrıscık, 16'sı Mengen, 17'si Mudurnu, 8'i Seben, 10'u Yeniçağa ve 56'sı muhtelif olmak üzere toplam 263 proje yürütülmüştür. Söz konusu projelerin proje bedelleri toplamı 3 milyar 758 milyon lira." ifadelerini kullandı.

İl genelinde, 263 projeden, proje aşamasında olan 38, ihale safhasında olan 13, devam eden 74 ve biten 138 proje olduğunu dile getiren Ümit, projelerin sektörel dağılımının eğitim sektöründe 29, enerji sektöründe 4, imalat sektöründe 10, sağlık sektöründe 12, tarım sektöründe 37, turizm sektöründe 14, ulaştırma-haberleşme sektöründe 40 ve diğer kamu hizmetleri sektöründe 117 şeklinde olduğunu kaydetti.

Toplantıda, biten ve yapımı devam eden yatırım ve projeler hakkında sunum yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement