Kontrolden çıkan otomobil göle uçtu: 2 kişi yüzerek kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Kontrolden çıkan otomobil göle uçtu: 2 kişi yüzerek kurtuldu

Bolu'da, Abant Tabiat Parkı'nda yoğun kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkan bir otomobil, göle uçtu. Otomobilde bulunan iki kişi yüzerek canını kurtardı.

04.12.2019 18:55  Güncelleme: 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, Abant Tabiat Parkı'nda kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, göle uçtu. Otomobilde bulunan 2 kişi yüzerek canlarını kurtarırken, otomobil de güçlükle gölden çıkarıldı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Abant Tabiat Parkı'nda meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan Arzu D. yönetimindeki 34 HKZ 31 plakalı otomobil göle uçtu. Araç sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı Mesut Y. sulara gömülen araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. İstanbul'dan tatil için Abant'a gelen Arzu D. ve Mesut Y. daha sonra yüzerek göl kenarına çıktı. Durum jandarma ekiplerine haber verildi. Dondurucu soğukta ıslanan Arzu D. ve Mesut Y.'ye jandarma tarafından kıyafet verildi. Arzu D. ve Mesut Y. daha sonra jandarma aracında ısındı.

Kontrolden çıkan otomobil göle uçtu: 2 kişi yüzerek kurtuldu

ARAÇ SUDAN ÇIKARILDI

Olay yerine çağrılan Bolu Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekibine bağlı dalgıç, sulara gömülmüş halde bulunan otomobile halat bağladı. Dalgıç, dondurucu soğukta suyun içinde büyük zorluk yaşadı. Otomobil daha sonra bağlanan halatla çekici yardımıyla gölden dışarıya çıkarıldı.

Kontrolden çıkan otomobil göle uçtu: 2 kişi yüzerek kurtuldu

ÇOK SAYIDA KAZA OLDU

Abant Tabiat Parkı'nda bulunan yolda çok sayıda araç kazaya karıştı. Bir otomobil, kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yol kenarındaki alana devrilerek ters döndü. Çok sayıda araç da yolun kenarında bulunan kanala düştü. Araçlar çekiciler tarafından bulundukları yerlerden çıkarıldı. Kazalarda yaralanan olmadı.

Kontrolden çıkan otomobil göle uçtu: 2 kişi yüzerek kurtuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kontrolden çıkan otomobil göle uçtu: 2 kişi yüzerek kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement