Bolu Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika
Güncel

Bolu Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Bolu Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Türkiye, 31 Kasım yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Bolu yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Bolu yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Bolu adaylarının aldıkları oy oranları netlik kazandı. İşte, Bolu ilçelerinin detaylı seçim sonuçları...

01.04.2019 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart yerel seçim sonuçlarında. Bugün Bolu için sandığa giden vatandaşlar, Bolu Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi AK Parti'den yana olmuştu. Peki, Bolu seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Bolu 'da kim önde? Bolu seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar…

BOLU 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Bolu Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Fatih Metin Cumhur İttifakı kapsamında seçime katılırken, CHP'den Tanju Özcan'da Millet İttifakı kapsamında seçimde yerini alırken, DSP adına Mustafa Temelli,Saadet Partisi adına Turan Kılınç, TKP adına Cihan Sezer ve Vatan Partisi adına da Selahattin Özbölük Bolu Belediye Başkanlığı için aday olmuşlardı. Bolu'daki toplam 354 sandık açıldı ve Anadolu Ajansından alınan kesin olmayan verilere göre:

Tanju Özcan - CHP - 49.683 OY - %52,69

Fatih Metin - AK Parti - 42.170 OY - %44,73

Turan Kılınç - Saadet Partisi - 1.482 OY - %1,57

Selahattin Özbölük - Vatan Partisi - 310 OY - %0,33

Aslı Yolci - HDP - 210 OY - %0,22 oy oranlarıyla CHP adayı Tanju Özcan sandıktan birinci isim çıktı.

BOLU 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Bolu 'da seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

Bolu'da 2014'deki yerel seçimlerde AK Parti adına Alaaddin Yılmaz, CHP adına Mehtap Özcan Mısırlıoğlu aday olmuştu. Seçim sonuçlarına göre AK Parti % 49,57 oy oranı ile Bolu Belediye Başkanlığı'nı kazandı. CHP ise % 37,72 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. MHP adayı Şükrü Gülez % 9, 94 oy oranı ile 3, SP'den Veysel Çetinkaya% 1,76 oy oranı ile 4. sırada yer aldı.

BOLU İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Bolu belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Son Dakika Güncel Bolu Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Rapunzel' Çocuk Operasını Sahneledi
    14:24 Antalya Devlet Opera ve Balesi 'Rapunzel' Çocuk Operasını Sahneledi

    Antalya Devlet Opera ve Balesi, minikleri masallar dünyasında yolculuğa çıkaran 'Rapunzel' operasını sahneledi. Ahmet Sait Karabulut'un bestelediği eser, Sabri Özmener'in yönetmenliğinde ve Zeynep Ergüven'in metniyle sahnelendi. Eser, 23 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde tekrar sahnelenecek.

  • Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi
    14:23 Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi

    Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu tarafından düzenlenen Balkan İş Forumu, Edirne Valisi Yunus Sezer'in açılış konuşmasıyla başladı. Sezer, Edirne'nin Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olduğunu vurgulayarak, bölgenin ticaret ve sanayi potansiyelinin her yıl arttığını belirtti. Forumun kalıcı hale getirilmesi amacıyla bir fuar düzenleneceğini de söyleyen Sezer, Edirne'nin Balkanlar'la köprü olma vazifesine talip olduğunu ifade etti. Forum kapsamında iş insanları arasında ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirilecek.

  • Sivas Belediye Başkanı Özbelsan yöneticilerinin huzur haklarını yarıya indirdi
    14:23 Sivas Belediye Başkanı Özbelsan yöneticilerinin huzur haklarını yarıya indirdi

    Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, belediye ve yan kuruluşlarındaki gereksiz harcama ve israfın önlenmesine yönelik çalışmaları çerçevesinde Özbelsan yöneticilerinin huzur haklarını yarıya indirdi.

  • Azdavay'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    14:22 Azdavay'da Ormanlık Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde otmanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşhan, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını belirtti.

  • Esenyurt'ta Kadınlar Arasında Çıkan Kavga Sokak Ortasında Tekme Tokatla Sonuçlandı
    14:21 Esenyurt'ta Kadınlar Arasında Çıkan Kavga Sokak Ortasında Tekme Tokatla Sonuçlandı

    Esenyurt'ta iki kadın arasında çıkan tartışmaya bir kadının kocası da dahil olunca çift, anne kızı sokak ortasında dövdü. Olay anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Kadının yardımına ise mahalle sakinleri koştu. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine gelerek müdahalede bulundu. Saldırgan karı koca gözaltına alındı.

  • Elazığ'da otomobil ile çarpışan hafif ticari araç yan yattı, 1 kişi yaralandı
    14:20 Elazığ'da otomobil ile çarpışan hafif ticari araç yan yattı, 1 kişi yaralandı

    Elazığ'da meydana gelen kazada, E.K. idaresindeki otomobil ile O.M. idaresindeki hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç yan yatarken sürücüsü yaralandı. Yaralı, Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İznik'te define arayan 3 kişi hayatını kaybetti
    14:19 İznik'te define arayan 3 kişi hayatını kaybetti

    Bursa'nın İznik ilçesinde define aramak için girdikleri mağarada gaz sızıntısı nedeniyle hayatını kaybeden baba, oğul ve bir arkadaşının cesetleri bulundu. İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülenen mağara ve tünellerde birden fazla salon bulunuyor.


Advertisement