Bolu Sosyal Medya Hesabından CHP'nin Mitingini Eleştiren Bölge Müdürüne İnceleme - Son Dakika
Güncel

Bolu Sosyal Medya Hesabından CHP'nin Mitingini Eleştiren Bölge Müdürüne İnceleme

Bolu Sosyal Medya Hesabından CHP\'nin Mitingini Eleştiren Bölge Müdürüne İnceleme

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından "Bu CHP'lilerin İslam düşmanlığı vatan sevgisinin önüne geçmiştir.

22.08.2016 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından "Bu CHP'lilerin İslam düşmanlığı vatan sevgisinin önüne geçmiştir. Delil: 24 Temmuz 2016 Pazar günü İstanbul mitinginde attıkları sloganlar" şeklinde paylaşım yaparak tepki çeken Bolu Orman Bölge Müdürü Rıfat Öztürk hakkında, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından müfettiş gönderilerek inceleme başlatıldığını açıkladı.

3 ay önce Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanan Rıfat Öztürk, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından darbe girişiminin ardından FETÖ'ya tepki olarak CHP tarafından 24 Temmuz'da Taksim'de düzenlediği mitingle ilgili olarak, 'Bu CHP'lilerin İslam düşmanlığı vatan sevgisinin önüne geçmiştir. Delil: 24 Temmuz 2016 Pazar günü İstanbul mitinginde attıkları sloganlar' şeklinde paylaşımda bulundu. Paylaşıma gelen tepkiler üzerine Öztürk, bir süre sonra mesajını hesabından sildi.

Partisinin Bolu il başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen CHP'li Özcan, Öztürk'ün Bolu'da görevine devam etmesini içlerine sindiremediklerini belirterek şunları söyledi:

"Taksim mitinginde tamamen demokrasi sloganları atıldı. Hatta bu ülkeyi çok kötü yöneten AK Parti ile ilgili tek kötü kelime söylenmedi o mitingte. Sadece 'Türkiye laiktir, laik kalacak' sloganları atıldı. Bu müdürü bu sloganlar rahatsız etmiş. Hala laikliği savunanların dinsiz olduğunu düşünen örümcek kafalılardan bir tanesi bu müdür. Bu yazı 15 gün boyunca kaldırılmadı. Bütün CHP'liler din düşmanı olmakla suçlayan bu müdürün Bolu'da durması bizim içimize sindiremeyeceğimiz kadar ağır bir durum. Sayın Cumhurbaşkanımızın genel başkanımızı arayıp tebrik ettiği bir mitingle ilgili hükümetiniz tarafından atanmış olan bir müdürün böyle bir paylaşım yapmasından rahatsız olmuyor musunuz? Sayın Bakan'a bu konu hakkında gereğinin yapılıp yapılmayacağını sordum. O da hemen buraya müfettiş göndermiş. Müfettiş gerekli incelemeleri yapmış. Bu müdürün görevden alınmasını istiyoruz. Bu müdür görevden alınmadığı sürece hükümetin '15 Temmuz'dan sonra biz farklıyız' demesine inanmasını beklemeyin. Bu müdür görevden alınmadığı sürece bizler samimi olduklarına inanmayacağız"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Sosyal Medya Hesabından CHP'nin Mitingini Eleştiren Bölge Müdürüne İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement