Bolu Tem'de Kereste Yüklü Tır'ın Lastikleri Yandı - Son Dakika
Güncel

Bolu Tem'de Kereste Yüklü Tır'ın Lastikleri Yandı

Tem'de kereste yüklü TIR'ın lastikleri yandıTEM'in Bolu kesiminde hareket halindeyken lastikleri tutuşan TIR'ın sürücüsü 49 yaşındaki Ercan Biçer, yangın söndürme tüpüyle müdahale ederek alevlerin dorsede yüklü keresteye sıçramasını önledi.

23.09.2017 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tem'de kereste yüklü TIR'ın lastikleri yandı

TEM'in Bolu kesiminde hareket halindeyken lastikleri tutuşan TIR'ın sürücüsü 49 yaşındaki Ercan Biçer, yangın söndürme tüpüyle müdahale ederek alevlerin dorsede yüklü keresteye sıçramasını önledi.

Yangın, saat 14.00 sıralarında TEM'deki Abant Gişeleri'ne 2 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Kocaeli'nin Dilova İlçesi'nden aldığı keresteyle Ankara'ya giden Ercan Biçer'in kullandığı 71 BD 785 plakalı TIR'ın arka lastikleri tutuştu. Aynadan durumu fark eden sürücü, emniyet şeridinde durup çekiciyi dorseden ayırdı. Ercan Biçer, daha sonra araçtaki yangın söndürme tüpüyle lastiklerdeki yangına müdahale etti. Bu sırada diğer sürücülerin haber vermesiyle itfaiye ekibi de geldi. Sürücünün ve itfaiyenin çalışmasıyla yangın dorsede yüklü keresteye sıçramadan söndürüldü.

İtfaiyenin çalışması sırasında yol kısa süre ulaşıma kapatıldı. Çalışmanın tamamlanması ardından yol yeniden açıldı.

Biçer, seyir halindeyken dumanları fark ettiğini söyleyerek, "Dumanları fark edince aracı sağa çektim. Sonra da lastikler gümleyerek yanmaya başladı. Yangın söndürme tüpüyle müdahale ettim. İtfaiye de çabuk geldi. Keresteye sıçramadan söndürdük çok şükür" dedi.

Bolu Tem\'de Kereste Yüklü Tır\'ın Lastikleri Yandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Tem'de Kereste Yüklü Tır'ın Lastikleri Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement