Son dakika haberleri... TEM'in Bolu geçişinde kar kazaları: 4 yaralı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri... TEM'in Bolu geçişinde kar kazaları: 4 yaralı

Son dakika habere göre BOLU'da kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksadığı TEM Otoyolu'nda meydana gelen 3 ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

24.03.2021 02:52  Güncelleme: 03:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BOLU'da kar yağışı nedeniyle ulaşımın aksadığı TEM Otoyolu'nda meydana gelen 3 ayrı kazada 4 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu'nun Köroğlu mevkiinde saat 01.00 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul istikametine seyir halinde olan İhsan Y. yönetimindeki 47 ABF 290 plakalı TIR, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. TIR'ın sürücüsü İhsan Y., aracın ön camından dışarı fırlayarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle TIR, yolun 3 şeridini de trafiğe kapattı. İstanbul yönünde ulaşım emniyet şeridinden sağlandı. Yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yolda ulaşım, kaza yapan TIR'ın yoldan kaldırılmasıyla yeniden normale döndü.2 KAZADA 3 KİŞİ YARALANDIÖte yandan yine kar yağışı nedeniyle kayganlaşan TEM Otoyolu'nda meydana gelen 4 aracın karıştığı 2 farklı trafik kazasında, 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar tedavileri için kentteki hastanelere götürüldü.Kazalar nedeniyle TEM'de uzun araç kuyrukları oluştu. Ekipleri, yolu açık tutabilmek için tuzlama ve küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son dakika haberleri... TEM\'in Bolu geçişinde kar kazaları: 4 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri... TEM'in Bolu geçişinde kar kazaları: 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement