Bolu'ya TOBB Kız Meslek Lisesi Kampüsü Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Bolu'ya TOBB Kız Meslek Lisesi Kampüsü Yapılacak

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu'ya TOBB Kız Meslek Lisesi Kampüsü yapılacağını bildirdi.

04.05.2013 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu'ya TOBB Kız Meslek Lisesi Kampüsü yapılacağını bildirdi.

Semercioğlu yaptığı yazılı açıklamada, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binasının açılış töreninde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan Bolu'ya okul yaptırmaları konusunda söz aldıklarını ifade etti.

İncelemeler sonucunda kız meslek lisesi ihtiyacının olduğunu ve bu konuda TOBB ile çalışmalarını sürdüklerini vurgulayan Semercioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Geçen süreçte konunun gerek ilimiz, gerekse TOBB tarafındaki bürokratik prosedürü izlenmiştir. 1 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 68. Mali Genel Kurulu vesilesiyle Ankara'da Hisarcıklıoğlu ile söz konusu okul projesinde gelinen nokta ile ilgili bizzat yaptığım görüşmede, okulun bir an önce yapılıp ilimize kazandırılması yönündeki talebimizi yineleme olanağı buldum."

Okulun yapımı için gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından en kısa sürede protokolün imzalanacağını belirten Semercioğlu, TOBB Genel Kurulu'nun ardından edindikleri bilgiye göre 16 derslikli ve içinde tamamlayıcı yapıların da bulunduğu TOBB Kız Meslek Lisesi'nin yapımı için 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü ilgili protokolü imzalamak üzere Ankara'ya davet edildiklerini kaydetti.

Semercioğlu, protokolü imzalamak için Ankara'ya gidecek heyette, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, milletvekilleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve diğer protokol üyelerinin yer alacağını bildirdi. - BOLU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu'ya TOBB Kız Meslek Lisesi Kampüsü Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement