Boluspor'un Gözü Süper Lig'de - Son Dakika
Güncel

Boluspor'un Gözü Süper Lig'de

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un profesyonel futbol şube sorumlusu Hakkı Öztabağ, taraftarlara Süper Lig heyecanı yaşatmak istediklerini söyledi.

04.04.2018 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un profesyonel futbol şube sorumlusu Hakkı Öztabağ, taraftarlara Süper Lig heyecanı yaşatmak istediklerini söyledi.

Öztabağ, Boluspor'un Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın 26 yıldır şampiyonluk özlemi çektiğini vurguladı.

"26 sene oldu, 1992 yılında düştük. Artık seyircimize ve camiamıza böyle bir heyecan tattırmak istiyoruz." diyen Öztabağ, düşündüklerini hayata geçirip ilk ikiden Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Öztabağ, pazar günü oynayacakları Tetiş Yapı Elazığspor maçı hazırlıklarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak, "Şu ana kadar yapmış olduğumuz antrenmanlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Sadece Ertuğrul'un en son oynadığımız Gaziantepspor maçında ufak bir sakatlığı vardı. Onda herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Poepon'un arka adalesinde bir sıkıntı vardı. O tedbir amaçlı maça çıkmamıştı ama hafta başında takımla birlikte antrenmanlarda çıkmaya başladı. Şu anda sakat ve cezalı oyuncumuz yok." şeklinde konuştu.

Ligde ilk 2 iddialarının devam ettiğini aktaran Öztabağ, çalışmalarının bunun üzerine sürdüğünü işaret etti.

"Onların da kırılma maçı, bizim de kırılma maçımız"

Öztabağ, bu hafta Tetiş Yapı Elazığspor'la zorlu bir maç oynayacaklarına değinerek şunları kaydetti:

"Onların da kırılma maçı, bizim de kırılma maçımız. Yendiğimiz zaman onları saf dışı bırakıyoruz. Yolumuza bundan sonra daha kolay devam etme şansına sahibiz. Gönlümüz ilk ikiden çıkmaktan yana. İnşallah düşündüklerimizi hayata geçiririz. İlk ikiden çıkarız, diye düşünüyoruz. Ben bu takımın daha önceki yıllara göre birlik ve beraberliğinin daha iyi olduğunu görüyorum. O anlamda da biz ilk 6'dan çıkarız, diye düşünüyorum. İnşallah yanılmayız."

Boluspor'un antrenmanı

Boluspor, pazar günü iç sahada oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-beyazlı ekip daha sonra top kapma ve pas çalışması yaptı.

Bolusporlu futbolcular, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı şut çalışması ve yarı sahada çift kale maçla tamamladı.

Boluspor\'un Gözü Süper Lig\'de
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boluspor'un Gözü Süper Lig'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    23:58 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara devam ediyor. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Vatandaşlar açık alanlarda bekliyor. İçme suyu konusunda uyarı yapıldı.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.


Advertisement