Boluspor Yeni Otobüsüne Kavuştu - Son Dakika
Spor

Boluspor Yeni Otobüsüne Kavuştu

Boluspor Yeni Otobüsüne Kavuştu

Bolu Belediyesi, TFF 1. Lig takımlarından Boluspor’a tahsis ettiği takım otobüsünü, anahtar teslim töreninde teslim etti.

24.01.2018 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Belediyesi, TFF 1. Lig takımlarından Boluspor'a tahsis ettiği takım otobüsünü, anahtar teslim töreninde teslim etti.

Boluspor Kulübü futbolcu ve teknik ekibini taşıyacak yeni takım otobüsünün anahtarı, gerçekleşen anahtar teslim töreni ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'ya teslim edildi.

Demokrasi meydanında gerçekleşen anahtar teslim törenine, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'nın yanı sıra Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, futbolcular, teknik ekip, kulüp yöneticileri, eski başkanlar ve taraftarlar katıldı.

"Altyapıya önem vermek zorundayız"

Anahtar teslim töreninde konuşan Başkan Yılmaz, Boluspor'un geçmişte uzun yıllar Süper Lig'de mücadele ettiğini, bu yüzden de taraftarların şampiyonluk beklentisi içerisinde olduklarını ifade ederek, "Boluspor'u idare edenler, şampiyon olmayı hedefledikleri için sıkıntıya düşebiliyorlar. Boluspor'un kaldırabileceği bir yük var. Onun üzerine çıkarsak altında ezilebiliriz. Onun için altyapıya önem vermek durumundayız. Sabit bir geliri de Boluspor'a sağlamak durumundayız. Biz belediye başkanı olduğumuzdan beri hep bunun üzerinde çalıştık. Bu konuda Boluspora destek olmaya çalışıyoruz. Eğer altyapıyı arzu ettiğimiz noktalara taşırsak, yukarılara çıkarken sağlam çıkarız, çıktıktan sonra da bir daha geriye düşmeyiz" şeklinde konuştu.

"Kötü günde de başkanımızı yanımızda gördük"

Boluspor takım otobüsünün anahtarını teslim alan Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ederek, "Boluspor'un 2004 yılındaki durumunu herkes biliyor. Bu 14 yılda başkanımızla bütün başarıları beraber elde ettik. Kendisi kötü günümüzde her zaman bizlere sahip çıktı. İyi günde herkes dost, ancak kötü günde başkanımızı yanımızda gördük. 14 yılda Boluspor Kulübü şampiyonluk kazandı, playofflar oynadı, tesisler, altyapı yatırımları yaptı ve gelir kaynakları arttı. Bugün de takım otobüsümüze kavuştuk. Bu konuda başta belediye başkanımıza, il başkanımıza, vekillerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Boluspor Yeni Otobüsüne Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement