Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Kolay, - Son Dakika
Güncel

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Kolay,

Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Kolay,

'Büyükkarabağ'da dededen toruna miras kalan problemler çözülüyor'.

15.08.2011 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolvadin İlçesine bağlı Büyükkarabağ beldesinde dededen toruna miras kalan

kanalizasyon problemini çözüme ulaştırdıklarını söyleyen Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Carullah Kolay şunları kaydetti: 'Yıllardır ihmal edilen fakat bir türlü çözülemeyen,adeta dededen torununa miras kalan Büyükkarabağ Beldemizin problemler sırayla çözülmeye başladı.Büyükkarabağ beldemizin kanalizasyon işini çözmek bize nasip oldu.Belediye Başkanım Ömer Türkmen'in gayretli çalışmalarıyla,projeleriyle beldemize hizmetler sırayla yapılmaktadır.Yine 2500 metre uzunluğunda, üzerine 9 adet betonarme köprü bulunacak olan 2.500.000 TL maliyetli Dere Islahı taşkın koruma işi ihalesi yapıldı. Ekim ayında inşat yapımına başlanacaktır.Kolay,Beldemiz Elektrik direkleri ve hatları komple yenilendi.Yeni sokak lambalarıyla şehir görünümüne kavuşmuştur. Büyükkarabağ beldemize hizmet Ak Parti ile gelmiştir ve devamı da gelecektir' dedi.

Büyükkarabağ Belediye Başkanı Ömer Türkmen'500.000 TL proje bedelli toplam

13 Km lik kanalizasyon döşeme çalışmalarına başladık.Bu çalışmalardan sonra beldemin kanalizasyonunun % 70 i tamamlanmış olacaktır.Ak Partimizin misyonu olan yaşanabilir nezih, insan odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine bu bağlamda Belde girişimizden başlayarak çeşitli mevkilere 25 bin adet fidanı toprakla buluşturduk.Beldeme kazandırdığımız hizmetlerde bize her zaman destek olan Bakanımız Veysel Eroğlu'na,Milletvekillerime ve ilçe Başkanım Carullah Kolay'a beldem adına teşekkür ederim' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Kolay, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement