Bolvadin'de 'Iso 9001' Belgesi Sevinci - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de 'Iso 9001' Belgesi Sevinci

Bolvadin\'de \'Iso 9001\' Belgesi Sevinci

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası, ‘ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi’ belgelerini düzenlenen törenle aldılar.

15.01.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası, 'ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi' belgelerini düzenlenen törenle aldılar.

Bir dinlenme tesisinde gerçekleştirilen törenin açılışında konuşan Bolvadin Ticaret Odası Başkanı Murat Tabak, kalite yönetim sisteminin adından da anlaşılacağı gibi kalite kriterleri belirlenmiş ve uluslararası anlamda kabul görmüş bir yönetim anlayışının sistem olarak benimsenerek uygulanması olduğunu kaydetti. Tabak, "ISO 9001 belgesini almak için öncelikle kaliteyi benimsemelisiniz. Bizler bir anlamda bu belgeyle her üye için aynı kalitede hizmet sunmayı garanti ediyoruz Bundan sonra da bu konudaki çalışmalarımıza yoğunlaşarak devam edeceğiz. İnşallah gücümüz ölçüsünde Türkiye' deki ve Avrupa'daki büyük odaların üyeleri hangi hizmetlerden nasıl faydalanıyorsa, üyelerimizin de faydalanmaları için çaba sarf ediyoruz" dedi.

"KURUMSALLAŞMA YOLUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYOR"

Toplantıda konuşan ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Kıraç ise, bu belgenin uluslararası geçerliliği olan bir belge olduğunu belirterek, "Her ISO belgesi birbirine benzemez. Türk Akreditasyon Kurumu'nun (TÜRKAK) onayı olarak bu belge veriliyor. Direk Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı ve Başbakanlığa bağlı bir kurum. Çeşitli eğitimler yapılıyor, denetimden geçiliyor. ISO 9001 belgesini almak için öncelikle kaliteyi yaşam tarzı olarak benimsemek lazım. Devlet kurumlarımız ve işletmelerimiz de dahil kurumsallaşmak yolunda önemli adımlar atıyorlar" dedi.

Konuşmaların ardından, ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi belgeleri Kaymakam Canatan ve Başkan Kılçık tarafından Başkan Tabak ve Boyar'a verildi.

Törene, Bolvadin ilçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Bolvadin ilçe Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üst Teğmen Çağlar İlden, Bolvadin ilçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Güngör, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Tabak, Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Boyar ile sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de 'Iso 9001' Belgesi Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement