Bomba İddia: Arabada Samimi Görüntüleri Çıkan Hazer Amani, Sıla'nın Yanına Taşındı - Son Dakika
Magazin

Bomba İddia: Arabada Samimi Görüntüleri Çıkan Hazer Amani, Sıla'nın Yanına Taşındı

Sıla Gençoğlu ile arabada sarmaş dolaş görüntülenen MasterChef yarışmasının jüri üyesi Hazer Amani, eşinden boşanarak Sıla'nın evine yerleşti.

26.03.2019 10:56  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef jürisi Hazer Amani ile Sıla Gençoğlu, Ocak ayında bir arabanın içinde sarmaş dolaş görüntülendi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucuları gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı. Sunucular, Sıla Gençoğlu ile görüntülenen Hazer Amani'nin eşinden boşanarak Sıla'nın evine yerleştiği iddia etti.

Bomba İddia: Arabada Samimi Görüntüleri Çıkan Hazer Amani, Sıla'nın Yanına Taşındı

EŞİNDEN BOŞANAN HAZER, SILA'NINE EVİNE TAŞINDI

2. Sayfa programında yer alan habere göre; Çıkan görüntülerin ardından "Aramızda aşk yok iş konuştuk" diyen Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu aşk yaşamaya başladı. Eşinden tek celsede boşanan Amani, Sıla'nın evine yerleşti.

Bomba İddia: Arabada Samimi Görüntüleri Çıkan Hazer Amani, Sıla'nın Yanına Taşındı

SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

30 Ekim'de Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddialarıyla şikayetçi olan Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz Ocak ayında TV 8 ekranlarında bir dönem yayınlanan MasterChef programının sunucusu Hazer Amani ile sarmaş dolaş görüntülendi. Evli olan Hazer Amani, Sıla hakkındaki aşk iddialarını yalanladı.

"AŞK YOK, PROJE İÇİN GÖRÜŞTÜK"

Konu hakkında açıklama yapan Hazer Amani, "Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk iddialarının alakası yok. Bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik. Yakında proje haberleri çıkacak ve öğreneceksiniz. Sıla beni Bomonti'ye bıraktı. Onun evine gitmedik." dedi.

Bomba İddia: Arabada Samimi Görüntüleri Çıkan Hazer Amani, Sıla\'nın Yanına Taşındı

Son Dakika Magazin Bomba İddia: Arabada Samimi Görüntüleri Çıkan Hazer Amani, Sıla'nın Yanına Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • uckun: Ahmet Kural ne kadar Kral olduğunu kılını kıpırdatmadan göstermiş oldu. Severek dinlediğimiz Sıla ise onun bunun artıklarıyla yaşlı yaşlı evli barklı (hırsızın hiç mi suçu yok aşçı ayrı bir abazan zaten) şahıslarla olması çok ahlaksızca... 19 0 Yanıtla
  • kaşmer: ne iğrenç bir karısın sıla cidden çok severdim ama şimdi görünce iğkkk diyorum 14 0 Yanıtla
  • Doğrucu başi: Çok masumsun,hep madursun sıla,sana vuran eller kirilsin,sen bir meleksin sıla... 10 2 Yanıtla
  • Angarali: Ahmet Kural gardasim sen Ankara bebesisin takilma boylelerine bidaha... Seni yerler ham yaparlar...Seni seviryoruz..Angaraliyiz... 12 0 Yanıtla
  • masterchef şefleri maşallah: Valla dayak yedım ahmetten dedı ama son 2 ayda bir sürü vukuatı çıktı sılanın demekki sılada az değilmi severdım sesini ama buda herkez gibi oldu artık dınlemem cdsini falanda almam artık.. somer şef boşandı hazer şef boşandı tv8 de masterchep yapan kım varsa şöhreti bulunca şaşırıyor.. ALLAH KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN !!! 10 1 Yanıtla
  • KAYA: EVE TAŞINMIŞ PROJE İÇİN. PROJE BÜYÜK 9 AYA KALMAZ ZATEN 10 0 Yanıtla

Advertisement