Bombalardan korkan kızlarını teselli ettiği video ile bilinen Gazzeli baba, yaşamını yitirdi - Son Dakika
Dünya

Bombalardan korkan kızlarını teselli ettiği video ile bilinen Gazzeli baba, yaşamını yitirdi

İsrail savaş uçaklarının bombardımanı sırasında kızlarının yaşadığı korkunun üstesinden dikkatlerini dağıtarak gelmeye çalışan Filistinli baba Ahmed Mansi, sosyal medyada gündem olmuştu. Mansi'nin, videodan 3 gün sonra gerçekleşen bir hava saldırısında yaşamını yitirdiği öğrenildi.

17.05.2021 13:48  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin basınında yer alan haberlere göre, 3 çocuk babası Mansi, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırıları nedeniyle kızlarının yaşadığı korkuyu dikkatlerini dağıtarak yenmeye çalıştığı anları kameraya alarak Youtube'de paylaştı.

VİDEODA, BOMBALARDAN KORKAN KIZLARINI TESELLİ EDİYOR

"Bayramı mahvetti" başlığı ile yayımlanan ve 12 Mayıs'ta kaydedildiği anlaşılan görüntü, Mansi'nin küçük kızı Hala ve büyük kızı Sara'nın İsrail savaş uçaklarının Gazze semalarında çıkardıkları sesleri duymaları üzerine yaşadığı korku ve Filistinli babanın çocuklarını teskin etmeye çalıştığı anlarla başlıyor. Görüntüde Gazzeli baba, küçük kızı Hala'nın İsrail bombardımanları nedeniyle üzgün olduğunu, bu nedenle onu memnun etmek için bazı oyuncaklar alacağını dile getiriyor. Daha sonra Sara ve Hala, babalarının pazardan aldığı oyuncaklarla sevinç içinde oynarken Mansi, "Uçak sesi duydum Hala, endişelenme tamam mı? Oynamaya devam et." dediği duyuluyor.

KIZLARINA SARILIP SAKİNLEŞTİRİYOR

Savaş uçağının çıkardığı sesin artması nedeniyle Hala ve Sara'nın korkuyla sağa sola kaçmaya çalıştığı anda Gazzeli baba, "Her şey yolunda, buraya gel. Endişelenme Sara" diyerek çocuklarını teskin etmeye çalıştığı ve küçük kızı Hala'ya sarıldığı görülüyor. Görüntünün sonunda İsrail savaş uçağının çıkardığı ses nedeniyle Sara ve Hala'nın yüzündeki korku, baba Mansi'nin onları sakinleştirmek için gösterdiği çaba kameraya yansıyor.

HAYATINI KAYBETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Filistin basınında yer alan haberde Mansi'nin söz konusu videoyu kaydettikten 3 gün sonra 15 Mayıs'ta İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında yaşamını yitirdiği belirtildi.

ÖLÜ SAYISI 200'E YÜKSELDİ

İsrail Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'tan bu yana düzenlediği saldırılarda şimdiye kadar 58'i çocuk, 34'ü kadın olmak üzere 200 kişi hayatını kaybetti, 1300 kişi yaralandı; onlarca bina ise tamamen yıkıldı veya kullanılamaz hale geldi.

Bombalardan korkan kızlarını teselli ettiği video ile bilinen Gazzeli baba, yaşamını yitirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Bombalardan korkan kızlarını teselli ettiği video ile bilinen Gazzeli baba, yaşamını yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • KutinyO: Allah o israili ve ona destek veren herkesi kahru perişan eylesin İnşallah.. 47 0 Yanıtla
  • Soner : Sayın vatandaşlar gazetede okudum Filistin bayrağındaki kırmızı Ingilizlerle birlikte bize karşı dökülen kanlarıymış,sırtımızdan vuranlar bunlar,kendi düşen ağlamaz. 7 26 Yanıtla
    misafir: her okuduğuna inanırsan ingilizin istediği gibi düşünürsün 23 0
  • ..: ALLAH CC RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN 26 0 Yanıtla
  • Sadece insan: Resimdeki 2 çocuğun ve tüm öldürülen çocukların ahı bunlarınyapanı ve yaptıranları bulsın Rabbim sen ycesin bilesin şu dünya gözüyle bu zalimlerin mahvolduğunu görmeyi bize de nasip et allahım 24 0 Yanıtla
  • Bjk1903: ALLAH ın gazabı üzerine olsun lanet israil ALLAH sizi yerle bir etsin 21 0 Yanıtla
  • Bjk1903: ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olur inşALLAH 21 0 Yanıtla
  • Selim : Allah cc şehadetini kabul buyursun 21 0 Yanıtla
  • Canlar yandı: İmam Hüseyin on iki imam yetiş bu dünyada düzen kalmadı 18 3 Yanıtla
    İnsan: Ölmüşlerden yardım dilemek şirktir. 9 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement