Bonzai Içip Kullandığı Kamyonla Nizamiye Duvarına Çarptı - Son Dakika
Güncel

Bonzai Içip Kullandığı Kamyonla Nizamiye Duvarına Çarptı

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde iddiaya göre madde bağımlısı 30 yaşındaki O.B., kullandığı sentetik uyuşturucu maddesi bonzainin etkisiyle kullandığı kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu General Muzaffer Alankuş Kışlası'nın duvarına çarptı.

25.05.2017 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde iddiaya göre madde bağımlısı 30 yaşındaki O.B., kullandığı sentetik uyuşturucu maddesi bonzainin etkisiyle kullandığı kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu General Muzaffer Alankuş Kışlası'nın duvarına çarptı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, kamyondan güçlükle indirilen O.B., polis tarafından gözaltına alındı. Olay, saat 10.30 sıralarında, İspat Cami Mahallesi Paşayiğit Caddesi üzerindeki General Muzaffer Alankuş Kışlası'nda meydana geldi. Paşayiğit Caddesi'ni kullanarak, çarşı merkezinden Kurtuluş Caddesi yönüne giden ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen O.B. yönetimindeki 22 RP 894 plakalı kamyon, sürücüsünün kullanmış olduğu bonzainin etkisiyle fenalaşarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu General Muzaffer Alankuş Kışlası nizamiye kapısının duvarına çarptı. Nizamiyenin duvarı ve panoları yıkılırken, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kazanın ardından araçtan inmek istemeyen sürücü O.B., polis tarafından güçlükle çıkartılarak gözaltına alındı. O.B.?nin yapılan üst aramasında cebinde bir miktar bonzai ele geçirildi. Keşan 4'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Albay Ersin Kaya ve İlçe Emniyet Müdürü Göksel Demiralp de olay yerine gelerek bilgi aldı. Kamyon, polis ve askeri yetkililerin incelemesinin ardından otoparka çekildi. Soruşturma sürüyor.

Bonzai Içip Kullandığı Kamyonla Nizamiye Duvarına Çarptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bonzai Içip Kullandığı Kamyonla Nizamiye Duvarına Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'de Baraka Yangını: Can kaybı yaşanmadı
    14:53 İnegöl'de Baraka Yangını: Can kaybı yaşanmadı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde Salih Aydın'a ait bir baraka alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, can kaybı yaşanmadı. Yangın sırasında baraka kullanılamaz hale geldi ve alevler ormanlık alana da sıçradı. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangına müdahale etti.

  • İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı
    14:53 İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil bisikletli genç kıza çarptı. Yaralanan genç kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
    14:52 Antalya'da dehşet: 34 yıllık hayat arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ortaya çıkması, şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatmasıyla gerçekleşti. Şüpheli, cami imamına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldıktan sonra cinayeti işledi. Şüpheli gözaltına alınırken, karısının cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

  • Eskişehir'de Motosikletten Ateş Açma Olayında 2 Şüpheli Tutuklandı
    14:52 Eskişehir'de Motosikletten Ateş Açma Olayında 2 Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir'de bir şahsın motosiklet üzerinden ateş açılması sonucunda yaralandığı olayla ilgili polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yakalanan 7 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda 1 ruhsatsız tabanca ve 8 fişek ele geçirildi.

  • Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı
    14:48 Tokat'ta film gibi kovalamaca KGYS kameralarına yansıdı

    Tokat İl Emniyet Müdürlüğü KGYS görevlileri, şüpheli bir aracı takibe alarak kovalamaca yaşadı. Polis ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsü alkollü çıktı ve cezai işlemler uygulandı.

  • İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu
    14:47 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Esnafla Buluştu

    Mazbatasını alarak ikinci dönemine başlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme bölgesindeki esnafla buluşarak hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.


Advertisement