Bora Gencer Yeni Albümüne Marmaris'te Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Bora Gencer Yeni Albümüne Marmaris'te Hazırlanıyor

Bora Gencer Yeni Albümüne Marmaris\'te Hazırlanıyor

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde yaşayan şarkıcı Bora Gencer, önümüzdeki aylarda yeni albümünün piyasaya çıkacağını açıkladı.

05.04.2017 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde yaşayan şarkıcı Bora Gencer, önümüzdeki aylarda yeni albümünün piyasaya çıkacağını açıkladı.

Müzik piyasasına 1995'te 'Öptüm seni şeker' adlı şarkısıyla hızlı bir giriş yaparak adından söz ettiren Bora Gencer, 2012'ye kadar 5 albüm çıkardı. İki yıl önce Marmaris'e yerleşen, kent merkezindeki bir mekanda haftanın 2 günü sahne alan Gencer, ayrıca Marmaris ve Datça'da, konaklama ile restoran sektöründe yatırıma başladı. Sanat ve ticareti bir arada götüren Gencer, 6'ncı albümünü piyasaya çıkarmaya hazırlandığını söyledi.

HEM TİCARET HEM SANAT YAPIYOR

Marmaris ve Datça'nın kendisi için çok özel olduğunu belirten Bora Gencer, "Hem sanat hem de ticaret yapıyorum. Çok yönlü olmayı ve çalışmayı seviyorum. Birkaç tavşan kovalarken hiçbirinin kuyruğunu değdirmemeye çalışıyorum. 10 yıldır Datça'da bulunan bir arazime taş koymamıştım. Önümüzdeki aylarda bungalov evler koyarak butik otel olarak dostlarıma hizmet vereceğim. İstanbul'daki sanat camiasındaki dostlarımın Datça'nın nemsiz ve eşsiz havasını tatmasını istiyorum. İstanbul'da 'İlhami Gencer Anaokulu ve Sanat Merkezi' adlı bir kurumu hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Marmaris'te iki yıldır yaşıyorum. Bodrum güzel ama Marmaris'in doğası çok eşsiz ve ayrıcalıklı. Marmaris'te iki işletmem mevcut. Datça ve Marmaris'te bulunan işletmelerimle ilgili Avrupa'da kapsamlı bir tanıtım yapacağım. Yabancı magazin dergi temsilcileriyle görüşmelerimiz devam etmekte. Yapacağım reklam çalışmalarıyla Marmaris'in eşsiz güzellikleri tanıtılacak" dedi.

Albüm çalışmaları hakkında bilgi veren Gencer, "Yaza doğru yeni bir albüm çalışmam olacakr. Şu an albümün belli bir ismi yok ama sürprizlerle geliyor. Kendi sözlerim de olacak ünlü yazarların besteleri de. Ayrıca yabancı şarkıların adaptasyonu da mevcut" dedi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bora Gencer Yeni Albümüne Marmaris'te Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement