Borçka Kaymakamı Öztürk'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Borçka Kaymakamı Öztürk'e Veda Yemeği

Mardin'in Merkez Artuklu ilçesine atanan Kaymakam Şakir Öner Öztürk'ün onuruna veda yemeği düzenlendi.

08.07.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Merkez Artuklu ilçesine atanan Kaymakam Şakir Öner Öztürk'ün onuruna veda yemeği düzenlendi.

Borçka Belediye Başkanlığının organize ettiği iftara, Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Murgul Kaymakamı Hüseyin Çam, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Borçka Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Şen, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Borçka ve diğer ilçelerden gelen daire amirleri, siyasi parti mensupları, sivil toplum kuruluşlarınınyetkilileri, muhtarlar, esnaf ve çok sayıda Borçkalı katıldı.

Muhtarlar adına Demirciler Köyü Muhtarı Cumali Yerebakan, yaptığı konuşmada, Kaymakam Öztürk ile çok güzel hizmetler yaptıklarını ifade ederek, "Kaymakamımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yeni alacak olduğu görevinde başarılı olmasını diliyorum" dedi.

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, Öztürk'ün kendileri için yerinin farklı olduğunu belirterek şunları dile getirdi:

"Kaymakamımız Şakir Beyin yeri bizde ayrı çünkü bizim Belediye Başkanı olarak uğurladığımız ilk kaymakamımız, birlikte çalıştığımız ilk kaymakamımız. Yaklaşık 15 aya yakın bir süredir birlikte çalıştık. Kaymakam Bey kibri olmayan, kompleksi olmayan, bütün samimiyetiyle insanlarla iletişim kuran devletçi, devleti çok güzel şekilde temsil eden bir yapıya sahip. Kendisinden Allah razı olsun. Biz kendisinden memnun kaldık. Güzel çalıştık, birlikte çalıştık, gönül isterdi ki yıllarca birlikte çalışalım. Gerçekten aramızda en ufak bir pürüz en ufak bir sıkıntı olmadı çalışma süremizde. Gerçekleştireceği yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. Ailesiyle, çocuklarıyla sağlıklı güzel ömürler diliyoruz. Biliyoruz ki orada da devletimizi en güzel şekilde temsil edecekler bundan en ufak bir şüphemiz yok. Biz kaymakamlarımızı devlet biliriz, ondan dolayı ona saygı devlete saygıdır, hep böyle gördük meslek hayatımız boyunca kendileri de bu göreve layık Allah utandırmasın, gittikleri görevlerde üstün başarılar diliyorum."

"Herkese çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Öztürk ise şunları kaydetti:

"Bizi sevdikleri için biraz da abartarak anlattılar, bizim eksiklerimizi, hatalarımızı zaman zaman yanlışlarımızı söylemediler. Seven insan sevdiğinin hep güzelliklerini görür, güzel yönlerini görür. Eksiklerini de görmezden gelmeye çalışır. Biz farkındayız eksiğimizin de hatamızın da doğru yaptıklarımızın da bu bakımdan bir çok şeyi belki doğru yapmışızdır ama zaman zaman da eksiklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Bize göstermiş olduğunuz sevgi ve saygı hiçbir zaman unutulmayacak. Allah hepinize sağlıklı, huzurlu çocuklarınızla, torunlarınızı görmeyi nasip etsin. Belki de bir kaymakamın çalıştığı kişilerin başında belediye başkanı gelir. Belediye Başkanım az önce de söyledi. Bir yılı aşkın süredir birlikte çalışıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı yapılan çalışmalarda göstermiş olduğu bizden yana tavırdan dolayı bir buçuk yıl içerisinde birbirimizi kırmadık, üzmedik. Birbirimizin yapısını, kişiliğini biliyoruz, ikimizde her zaman esnek davranmaya çalıştık. Zaman zaman benim eksiklerim olmuştur reis bey görmezden gelmiştir. Kendisine bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. Hakkınızı hepiniz helal edin bizlere."

Konuşmaların ardından Kaymakam Öztürk'e çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Borçka Kaymakamı Öztürk'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement