Borcunu ödemeyen müşterisinin evini bastı, anne ve 4 yaşındaki kızını vahşice öldürdü - Son Dakika
Dünya

Borcunu ödemeyen müşterisinin evini bastı, anne ve 4 yaşındaki kızını vahşice öldürdü

Rusya'da, asıl mesleği beden eğitimi öğretmenliği olan 53 yaşındaki güzellik uzmanı Elena Shcherenko, kendisine olan borcunu ödemeyen 38 yaşındaki Anna Abakumova'nun evini bastı. Gözü dönen kadın, anne ve 4 yaşındaki kızı Maria'yı 20 bıçak darbesi ile öldürdü.

03.12.2020 15:36  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anne ve kızın kanlar içinde kalan cansız bedenleri, Abakumova'nın 12 yaşındaki kızı ve babası Viktor Marshalkin tarafından bulundu.

ESKİ KOCASINDAN ŞÜPHELENDİLER

Polis önce cinayeti Abakumova'nın eski kocasının işlediğinden şüphelendi ve şahsı sorguya aldı. Sorgudan sonra kadının eski kocasının suçsuz olduğu ortaya çıkınca, soruşturma genişletildi.

Borcunu ödemeyen müşterisinin evini bastı, anne ve 4 yaşındaki kızını vahşice öldürdü
Elena Shcherenko

ÖNCE ÖLDÜRDÜ, SONRA SOYDU

Polis, Elena Shcherenko'yu gözaltına aldı. Elena, borcu talep etmek için eve gittiğini, evde aralarında tartışma çıktığını, tartışma esnasında Abakumova'yı ve kızını öldürdüğünü itiraf etti. Elena, ayrıca cinayeti işledikten sonra Abakumova'nın değerli eşyaları ve banka kartlarını çaldığını itiraf etti.

Borcunu ödemeyen müşterisinin evini bastı, anne ve 4 yaşındaki kızını vahşice öldürdü

Son Dakika Dünya Borcunu ödemeyen müşterisinin evini bastı, anne ve 4 yaşındaki kızını vahşice öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı
    17:19 İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı

    Birleşmiş Milletler ile ortaklaşa gerçekleştirilen bir incelemeye göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında bölgedeki 212 okul doğrudan hedef alındı. Uydu görüntüleri, saldırıların başladığı tarihten bu yana en az 53 okulun tamamen yıkıldığını gösteriyor.

  • TİKA, Afganistan'daki yetimhanelerde iftar programı düzenledi
    16:49 TİKA, Afganistan'daki yetimhanelerde iftar programı düzenledi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın kuzey vilayetlerindeki yetimhanelerde iftar programı düzenledi. Afganistan'ın kuzey vilayetlerinde bulunan 6 yetimhanede 1000 yetim için iftar programı düzenlendi. Türkiye'nin Mezar-ı Şerif Başkonsolosluğu ve TİKA tarafından hazırlanan hediye paketleri de dağıtıldı.

  • Solingen'de Kundaklama Sonucu Çıkan Yangında Türkler Ölümden Kurtuldu
    16:47 Solingen'de Kundaklama Sonucu Çıkan Yangında Türkler Ölümden Kurtuldu

    Almanya'nın Solingen kentinde çıkan ve 4 kişinin ölümüne, 9 kişinin yaralanmasına neden olan yangında, binanın camlarından atlayarak kurtulan Türkler, yaşadıkları korku ve paniği anlattı. Yangının kundaklama sonucu çıktığı belirlendi ve olayın aydınlatılması istendi.

  • 22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, dang ateşine yenik düştü
    16:47 22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, dang ateşine yenik düştü

    22 yaşındaki hamile fenomen Sofia Amorim, Brezilya'da dang ateşi nedeniyle hayatını kaybetti. Hamileliğinin yedi ayındayken çoklu organ yetmezliğinden ölen Sofia'nın ölümü, ailesini, arkadaşlarını ve takipçilerini derin bir üzüntüye boğdu. Dang ateşi vakalarının artışı, Brezilya'daki sağlık yetkililerini endişelendiriyor.


Advertisement