Bornova Belediyesi 7 Yaşındaki Aritmetik Dehasını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Bornova Belediyesi 7 Yaşındaki Aritmetik Dehasını Ağırladı

Ankara'da düzenlenen Türkiye Mental Aritmetik Şampiyonası'nda birinci olan 7 yaşındaki Emirhan Avcıoğlu, Bornova Belediye Başkanı Sındır'ı ziyaret etti

25.08.2013 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da düzenlenen Türkiye Mental Aritmetik Şampiyonası'nda birinci olan 7 yaşındaki Emirhan Avcıoğlu, başarısının mutluluğunu Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ile paylaştı.

Bornova Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Türkiye Mental Aritmetik Şampiyonu" unvanına sahip 7 yaşındaki Emirhan Avcıoğlu, annesiyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Sındır'ı makamında ziyaret etti.

Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi olan ve Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Mental Aritmetik Dünya Şampiyonası'nda da 10'unculuk derecesine sahip bulunan Avcıoğlu, ziyarette, tek, iki ve üç haneli rakamları saniyeler içinde zihinden toplayarak yeteneğini gösterdi.

Sındır, Emirhan'ın elde ettiği büyük başarıyla Bornova'nın gururu olduğunu ifade ederek, "Zekasıyla mental aritmetikte dünya onuncusu, Türkiye şampiyonu oldu. Sadece zeki değil, güleryüzlü, sosyal, çok yönlü bir evladımız. Ona başarılar diliyoruz. Bundan sonraki eğitim yaşamında bütün desteğimiz onun yanında olacak" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bornova Belediyesi 7 Yaşındaki Aritmetik Dehasını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement