Bornova'da 30 Ağustos Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Bornova'da 30 Ağustos Coşkusu

Bornova\'da 30 Ağustos Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yılı Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Faruk Demir konseri ile kutlandı.

31.08.2018 08:52  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşen ve Bornova Belediyesi Çocuk kulübün etkinliği ile başlayan konser Faruk Demir'in söylediği türkülerle renklendi. Geceye ailesi ile birlikte katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "30 Ağustos bizim tarihimizin en onurlu günlerinden biridir.Türk Milleti'nin tam bağımsızlığa kavuştuğu, tek Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuza dek Başkomutan olduğu gündür. 26 Ağustos'ta başlayan 30 Ağustos'ta zafere ulaşan ve 9 Eylül'de İzmir'in kurtuluşu ile sonuca ulaşan bağımsızlık sürecimiz sonsuza kadar sürecek" dedi

Bornova Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki Amfi Tiyatro'da düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Sanatçı Faruk Demir'in sahne aldığı konser Bornovalılardan yoğun ilgi gördü. Gece Çocuk Kulübü 'nün etkinliği ile başladı.

Masal Kahramanlarından oluşan orkestra çocukları eğlendirirken, gecede sahne alan Faruk Demir'de Bornovalılara zafer coşkusu yaşattı. Mustafa Kemal Atatürk'e yazılan Aşık Mahsuni Şerif'e ait "Sarı Saçlım Mavi Gözlüm" adlı türküyle konsere başlayan sanatçı sevilen şarkıları da Bornovalılar için seslendirdi. Ayrıca geceye katılan vatandaşlara Bornova Belediyesi şapka, Atatürk baskılı tişört, Türk Bayrağı ve Nutuk hediye etti.

Bağımsızlık vurgusu

Bayraklarla kırmızı beyaza boyanan geceye ailesi ile birlikte katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sanatçı Faruk Demir'e çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Atila, "30 Ağustos bizim tarihimizin en onurlu günlerinden biridir.Türk Milleti'nin tam bağımsızlığa kavuştuğu, tek Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuza dek Başkomutan olduğu gündür. 26 Ağustos'ta başlayan 30 Ağustos'ta zafere ulaşan ve 9 Eylül'de İzmir'in kurtuluşu ile sonuca ulaşan bağımsızlık sürecimiz sonsuza kadar sürecek. Türk Milletimizin tam bağımsızlığına kavuştuğu bu gün herkese kutlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bornova'da 30 Ağustos Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement