Borussia Dortmund, Nuri Şahin ve Kagawa'yı Satış Listesine Koydu - Son Dakika
Spor

Borussia Dortmund, Nuri Şahin ve Kagawa'yı Satış Listesine Koydu

Borussia Dortmund, Favre'nin kadroda düşünmediği Kagawa ve Nuri Şahin'i transfer dönemi bitmeden elden çıkarmaya karar verdi.

28.08.2018 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borussia Dortmund'un RB Leipzig ile oynadığı lig maçında 18 kişilik kadroda yer almayan Nuri Şahin ve Shingi Kagawa'yı satması bekleniyor.

Alman basınında yer alan haberde Borussia Dortmund Teknik Direktörü Lucien Favre'nin, kadrosunda düşünmediği Kagawa ve Nuri'nin transfer dönemi bitmeden takımdan ayrılacağı belirtildi. Thomas Delaney, Mahmoud Dahoud, Axel Witsel, Mario Götze, Jadon Sancho gibi isimlerin gerisinde kaldıkları için Nuri ve Kagawa'nın satılması bekleniyor.

KAGAWA'YA 3 BÜYÜKLER TALİP OLMUŞTU

Kagawa için hem Galatasaray, Fenerbahçe ve Belşiktaş hem de Sevilla ve Marsilya'nın ilgisi bulunuyor. Nuri Şahin'in de adı son dönemde Fenerbahçe ile anılmıştı.

Transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala iki yıldız oyuncunun geleceğinin kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor.

Borussia Dortmund, Nuri Şahin ve Kagawa\'yı Satış Listesine Koydu

Son Dakika Spor Borussia Dortmund, Nuri Şahin ve Kagawa'yı Satış Listesine Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Fbli: Bir fbli olarak söylüyorum kulübün hepsi yabancılardan oldu... takımı taniyamiyoruz artık. Bir tane türk oyuncu yok.. yabancı parayı alıp işi bitince gidecek. Geleceğe dair bir oyuncu yetismiyecek.. O zaman Koç comolli cocu takım size kaldı... Sizden de bir cacık çıkmaz... 4 2 Yanıtla
  • Ferit: Fikret orman hedef şaşırtmak için kagawayi gösterdi .... AKILLI OLUN BİRAZ ...HEMEN HERŞEYE ZİPLAMAYİN.... 5 0 Yanıtla
  • Dr: Nuri koyu bir fbli.. adam illede FB ye geleyim diyor.. ikisinden de bir cacık olmaz 3 2 Yanıtla
  • Gazipaşalı: Nuri gs yakışır 3 2 Yanıtla
  • ,.,.,.,.: Come to Beşiktaş ulannn 3 1 Yanıtla
  • Yusuf: Ferit doğru söylüyor.. 3 0 Yanıtla

Advertisement