Boşandığı Eşini Tüfekle Yaralayan Sanığın Tahliye Talebine Ret - Son Dakika
Güncel

Boşandığı Eşini Tüfekle Yaralayan Sanığın Tahliye Talebine Ret

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde, sokakta karşılaştığı eski eşi Elif Mutlu'yu (25) av tüfeğiyle vurarak yaralayan Halil Dönen'in (30) yargılanmasına devam edildi.

12.04.2019 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde, sokakta karşılaştığı eski eşi Elif Mutlu'yu (25) av tüfeğiyle vurarak yaralayan Halil Dönen'in (30) yargılanmasına devam edildi. Olayda asıl mağdurun kendisi olduğunu iddia eden sanığın tahliye talebi reddedildi.

Yiğitler Mahallesi'nde 25 Kasım 2017 tarihinde meydana gelen olayda, Elif Mutlu, bir yıl önce şiddet gördüğü için boşandığı Halil Dönen ile sokakta karşılaştı. Konuşmaya başlayan ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dönen, eski eşini av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralanan Mutlu hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Halil Dönen ise jandarma tarafından yakalandı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen eski koca tutuklanırken, hakkında 'Eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla dava açıldı. Elif Mutlu ise tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına tutuklu sanık Halil Dönen, mağdur Elif Mutlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Müjgan Bilgen Özen ile tarafların avukatları katıldı. Mahkeme heyeti, mağdur Elif Mutlu'nun sağlık durumunun ve vücudunda duyu kaybının olup olmadığının belirlenmesi için hastaneden istenen raporun mahkemeye ulaşmadığını söyledi. Sanık Halil Dönen ise 16 aydır tutuklu olduğunu belirterek tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tahliye talebini reddederken, olaya ilişkin tanıkların zorla getirilmesine ve hastaneden gelecek raporun beklenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşandığı Eşini Tüfekle Yaralayan Sanığın Tahliye Talebine Ret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement