Boşanma Davası Açan Koca, Karısından Merdaneyle Dayak Yedi - Son Dakika
Güncel

Boşanma Davası Açan Koca, Karısından Merdaneyle Dayak Yedi

İstanbul Bayrampaşa'da eşinden şiddet gören koca, boşanma davası açınca bir de merdane ile dayak yedi. Polis merkezine sığınan koca, karısı hakkında suç duyurusunda bulundu.

24.11.2018 09:51  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da eşinden şiddet gören koca, boşanma davası açınca bir de merdane ile dayak yedi. Polis merkezine sığınan koca, karısı hakkında suç duyurusunda bulundu. 3 yıla kadar hapsi istenen genç kadın hakkında ifade vermeye gelmediği için yakalama kararı çıkartıldı.

KARISI EVE ALMAYINCA OTELDE İKAMET EDİYORDU

İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan Yakup D., 3 yıl önce Meryem D. ile evlendi. Çift arasında iddiaya göre sık sık anlaşmazlık yaşanıyor, tartışma çıkıyor ve ikili sık sık kavga ediyordu. Meryem D., eşinin ailesiyle görüşmek istemiyor, eşini sokakta bırakıyor ve bu nedenle eşi mahallenin yakınlarındaki bir otelde sürekli ikamet ediyordu.

BOŞANMA DAVASI NEDENİYLE ARBEDE ÇIKTI

Yakup D., boşanma davası açtı. Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre, davayı eve gelen tebligatla öğrenen Meryem D., boşanmak istemediğini beyan edip, eşinden yüklü miktarda para talep etti. Çift arasında yeniden bir tartışma yaşandı. Tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü.

Boşanma Davası Açan Koca, Karısından Merdaneyle Dayak Yedi
Yakup D.

KOCASINI HAMUR AÇMA MERDANESİ İLE DARP ETTİ

Yine iddiaya göre genç kadın, eşini hamur açma merdanesi ile feci şekilde darp etti. Karısının elinden kurtulan genç adam, önce polis merkezine sığındı. Ardından şiddet gören koca hastaneye giderek tedavi oldu. Kocanın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Dayakçı eş hakkında, "Kasten Yaralamak"tan iddianame düzenlendi. 3 yıla kadar hapsi istenen genç kadın hakkında ifade vermeye gelmediği için yakalama kararı çıkartıldı.

Boşanma Davası Açan Koca, Karısından Merdaneyle Dayak Yedi

Son Dakika Güncel Boşanma Davası Açan Koca, Karısından Merdaneyle Dayak Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AYŞE: evliliklerde sevgi saygı çok önemli bitmiş ise ayrılmak en dogrusu ŞİDDETE HAYIR HAYIR 5 0 Yanıtla
  • melmekette Ganun vaa Adalet Vaa: bu kadın şimdi dava bitince maddi manevi tazminat verip ömür boyuda nafaka ödeyecekmi merak ediyorumbence vermeli çünkü kişiyi hak ve hürriyetten yoksul kılıyor ve şiddet gösterip başanmaya sebep oluyor 1 0 Yanıtla
  • filozo: daha neler görcez pes artık 1 0 Yanıtla
  • dinman: ee yırtınıyorsunuz kadına şiddete hayır diye? bakalım bu habere kaç kişi destek verecek #erkeğeşiddetehayır! 0 1 Yanıtla
  • katillll: kalıbına senin dışarı çıkarken etek giy gevşek 0 1 Yanıtla ...: Neden etek giysin ki aferin adama helal olsun kadina el kaldirmamis kendine el kaldirsa bile. 2 0
  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
    10:17 Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

    Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Belediye Başkanlarını Tebrik Etti
    10:16 Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Belediye Başkanlarını Tebrik Etti

    Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde seçilen belediye başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu. ETSO Yönetimi, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ı makamlarında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.


Advertisement