Boşanmak İsteyen Eşi ve Babasını Rehin Aldı - Son Dakika
Güncel

Boşanmak İsteyen Eşi ve Babasını Rehin Aldı

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde 52 yaşındaki Yaşar K., kendisini terk eden eşi, 44 yaşındaki Gürel K. ve babası 74 yaşındaki Mustafa Akkuş'u evinde silahla rehin aldı.

11.06.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde 52 yaşındaki Yaşar K., kendisini terk eden eşi, 44 yaşındaki Gürel K. ve babası 74 yaşındaki Mustafa Akkuş'u evinde silahla rehin aldı. Yaşar K. düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Olay, Tanoba Beldesi Akkoç Mahallesi'nde bu sabah saatlerinde meydana geldi. Gaziantep'te oturan 1 çocuklu Yaşar ve Gürel K. çifti arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Bunun üzerine boşanma davası açmaya karar veren Gürel K., bir ay önce eşini terk ederek babası Mustafa Akkuş'un oturduğu Erbaa İlçesi'ne bağlı Tanoba Beldesi'ne geldi. Yaşar K., eşi ile görüşmek üzere bu sabah beldeye gelerek kayınpederinin evine gitti. Burada görüştüğü ve dönmesini istediği eşi Gürel K.'den olumsuz yanıt alan Yaşar K. eşi ve kayınpederi Mustafa Akkuş'u evde pompalı tüfekle rehin aldı. Belde sakinlerinin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgeye jandarma sevk edildi.

Eve gelen jandarma öfkeli adamı ikna etmeye çalıştı. Ancak Yaşar K., pompalı silahla çevreye rast gele ateş açınca, jandarma eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Yaşar K. etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Evde korku dolu anlar yaşayan Gürel K. ve babası Mustafa Akkuş ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Sağlık kontrolleri için Erbaa Devlet Hastanesine götürülen Yaşar K. çıkışta gazetecilere, "Sorun da söyleyeyim. Seven insan yapar bunu" dedi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - Erbaatokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanmak İsteyen Eşi ve Babasını Rehin Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement