Boşanmak İsteyen Eşinin, Pense ile Etini Sıktı - Son Dakika
Güncel

Boşanmak İsteyen Eşinin, Pense ile Etini Sıktı

Boşanmak İsteyen Eşinin, Pense ile Etini Sıktı

Samsun'da 38 yaşındaki Dursune Alıcı, boşanmak istediği eşi 41 yaşındaki Üstün Alıcı'nın, kendisini pense ile dövüp etlerini sıktığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

29.01.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 38 yaşındaki Dursune Alıcı, boşanmak istediği eşi 41 yaşındaki Üstün Alıcı'nın, kendisini pense ile dövüp etlerini sıktığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Asarcık İlçesi'nde oturan Dursune Alıcı, kendisine sürekli şiddet uyguladığını öne sürdüğü 20 yıllık eşi Üstün Alıcı'yı, 2 çocuğunu da yanına alarak terk etti. Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bir eve yerleşen Dursune Alıcı'nın evine dün akşam saatlerinde gelen Üstün Alıcı konuşmak istediğini söyledi. Eşinden boşanma davasından vazgeçmesini ve evine dönmesini isteyen Üstün Alıcı, Dursune Alıcı'nın teklifini kabul etmemesi üzerine çılgına döndü. İddiaya göre Üstün Alıcı, eline geçirdiği pense ile eşinin kafasına bir kaç kez vurdu, ardından da aynı pense ile kadının vücudunun çeşitli yerlerinden etlerini sıkarak eziyet etti.

'BUGÜNE KADAR ÇOCUKLARIM İÇİN SES ÇIKARMADIM'

Dursune Alıcı'nın bağırıp yardım istemesi üzerine komşuları polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis, genç kadını hastaneye kaldırırken, Üstün Alıcı kaçtı. Hastanede tedavi altına alınan Dursune Alıcı, eşinin sürekli kendisine şiddet uyguladığını belirterek şunları anlattı:

"Evlendiğimizden beri bana şiddet uyguluyor. Bugüne kadar çocuklarım için ses çıkarmadım. Ama artık dayanacak gücüm kalmadı ve boşanma davası açarak evi terk ettim. Evime gelip barışmak istedi. Kabul etmeyince aramızda tartışma çıktı. Nereden bulduğunu bilmiyorum pense ile bana vurup, etimi sıktı."

Olayın ardından bölgede arama yapan polis, Üstün Alıcı'yı kısa sürede yakaladı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanmak İsteyen Eşinin, Pense ile Etini Sıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement