Boşanmak Üzere Olduğu Eşinin Yanında Gördüğü Erkeği Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Boşanmak Üzere Olduğu Eşinin Yanında Gördüğü Erkeği Bıçakladı

Boşanmak Üzere Olduğu Eşinin Yanında Gördüğü Erkeği Bıçakladı

DENİZLİ'de, boşanma davaları süren eşini başka bir erkekle otomobilde gören 36 yaşındaki O.Ö. (Osman Öztürk) dehşet saçtı.

10.08.2017 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİ'de, boşanma davaları süren eşini başka bir erkekle otomobilde gören 36 yaşındaki O.Ö. (Osman Öztürk) dehşet saçtı. O.Ö., eşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.A.'yı (Adem Aşkın) bıçakla göğsünden ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan A.A. tedaviye alınırken, olay yerinden kaçan O.Ö.'nün yakalanması için polis çalışma başlattı. Olay, bugün saat 17.30 sıralarında, Merkezefendi ilçesi Saltak Caddesi'nde meydana geldi. O.Ö., iddiaya göre, caddede kırmızı ışıkta bekleyen 64 BB 915 plakalı otomobilin içinde ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu eşini, A.A. ile birlikte gördü. Otomobilin yanına yaklaşan O.Ö., sürücü koltuğunda oturan A.A. ile tartışmaya başladı. A.A.'nın otomobilden inmesiyle birlikte tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. O.Ö. elinde bıçakla A.A.'yı göğsünden ve kolundan yaraladı. O.Ö. bıçakla A.A.'ya saldırmaya devam ederken, vatandaşlar araya girerek yardım etmek istedi. Kalabalığın müdahalesi sonrası O.Ö., olay yerinden koşarak kaçtı.

İLK MÜDAHALE ECZANEDE

Olay yerinde kanlar içinde kalan A.A.'ya ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Eczaneye götürülen A.A., burada yapılan müdahalenin ardından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, kaçan O.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı. Kavgayı gören vatandaşların araya girmesi ve A.A.'nın olay yerinden kaçması bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülend - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanmak Üzere Olduğu Eşinin Yanında Gördüğü Erkeği Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement