Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Bitlisli Çocuklarla Buluşacak - Son Dakika
Ekonomi

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Bitlisli Çocuklarla Buluşacak

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu'nun "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı oyunu, 16-17 Aralık'ta Bitlisli çocuklarla buluşacak.

11.12.2017 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu'nun "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı oyunu, 16-17 Aralık'ta Bitlisli çocuklarla buluşacak.

Bosch'tan yapılan açıklamaya göre, Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücünden yararlanarak gelecek nesilleri bilinçlendirip geleceği korumaya yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamdaki faaliyetlerine 2008 yılında başlayan, bugüne kadar 500'ü aşkın temsille 155 bini aşkın çocuğa ulaşan ve Türkiye'nin her köşesine gitmeyi hedefleyen Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, bu kez Bitlisli çocuklarla bir araya gelecek.

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı oyunu 16 ve 17 Aralık'ta saat 12.00 ve 14.00'te Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda ücretsiz sahneleyecek.

Çevreye duyarlı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Bosch Ev Aletleri, projede 2010 yılından beri Sadri Alışık Kültür Merkezi (SAKM) ile çalışıyor. Çocuklara çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamak hedefiyle hazırlanan, Türk çocuk edebiyatının en önemli yazarlarından Yalvaç Ural'ın kaleme aldığı ve SAKM tarafından sahneye konan "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı oyun, gelecek dönemde de on binlerce çocuk ve ailesiyle buluşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Bitlisli Çocuklarla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'ndan Mart Ayında 29 Bin 680 Yolcu
    09:28 Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'ndan Mart Ayında 29 Bin 680 Yolcu

    Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda mart ayında 29 bin 680 yolcu ağırlandı. Ayrıca, 255 uçak iniş-kalkışı gerçekleştirildi ve 207 ton kargo, posta ve bagaj yük trafiği oldu. Ocak-mart aylarında ise toplamda 90 bin 813 yolcu, 720 uçak trafiği ve 698 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor
    09:27 Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Termometrelerin 39 dereceyi gösterdiği Çukurova'da, kömür üreticileri haftalar süren mesailerini sürdürerek ekonomiye katkı sağlıyor. Mangal kömürü üretimi zorlu bir mesai gerektirirken, fiyatlar ise sabit kalmaktadır.

  • Kahramanmaraş'ın yeni cazibe bölgesi: 'Kuzey Çevre Yolu'
    09:23 Kahramanmaraş'ın yeni cazibe bölgesi: 'Kuzey Çevre Yolu'

    Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hasar almayan Kuzey Çevre Yolu bölgesi, cazibesini artırıyor. Deprem sonrası binaların zarar görmediği bu bölge, zeminin sağlam olması nedeniyle ilgi çekiyor. Şehir merkezindeki birçok iş yeri deprem sonrası bu alana taşındı. Esnaflar, yolun tamamlanmasıyla birlikte daha fazla faaliyetin olacağına inanıyor.

  • Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor
    09:18 Adana'da Narenciye Ağaçları Mangal Kömürüne Dönüşüyor

    Adana'nın Kozan ilçesinde, kesilen narenciye ağaçları özel bir yöntemle mangal kömürüne dönüştürülüyor. Çukurova sıcağında zorlu bir mesaiyle çalışan kömür üreticileri, haftalar süren yakma tekniğiyle mangal kömürü üretimine devam ediyor.

  • Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi
    09:02 Anka Haber Ajansı 16 Nisan Salı Gündemi

    Asaf Savaş Akat İktisat Ödül Töreni, siyasi partilerin grup toplantıları, İçişleri Bakanı'nın trafik verileri açıklaması, 1 Mayıs programı basın açıklaması, İzmir Gemi Söküm Koordinasyonu'nun basın açıklaması, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, YRP Genel Başkan Yardımcısı'nın açıklamaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı yapılacak.


Advertisement