Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Erzurum'daydı - Son Dakika
Güncel

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Erzurum'daydı

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Erzurumlu çocuklarla buluştu.

02.10.2017 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, Erzurumlu çocuklarla buluştu.

Bosch açıklamasına göre, Sadri Alışık Kültür Merkezi oyuncularının sahnelediği "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı çocuk oyunu, 30 Eylül ve 1 Ekim'de Erzurum Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak tiyatroseverlerle buluştu.

Çocuklara çevre bilinci, hayvan ve doğa sevgisi aşılamak hedefiyle hazırlanan, Türk çocuk edebiyatının en önemli yazarlarından Yalvaç Ural'ın kaleme aldığı "La Fonten Orman Mahkemesinde" adlı oyun, çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.

Oyun, yeni sezonda da on binlerce çocuk ve aileleriyle buluşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Erzurum'daydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız adaylık kararı tartışma yarattı
    14:06 Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in bağımsız adaylık kararı tartışma yarattı

    Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmemesi sonrası bağımsız aday olarak katılma kararı alması ve CHP'nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu'nun açıklamaları tartışma yarattı.

  • Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi
    14:05 Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu MÜSİAD Antalya ile bir araya geldi

    Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSİAD Antalya Başkan'ı Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Kazakistan'ın potansiyel yatırım alanları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkonsolos Kanafeyev, Kazakistan'ın stratejik konumu, büyük pazarlara erişim kolaylığı, yatırım teşvikleri, doğal rezervleri ve Astana Uluslararası Finans Merkezi hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Görüşme sonunda Başkonsolos Kanafeyev, MÜSİAD Antalya yönetimini Kazakistan'a davet etti.

  • CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi
    14:04 CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Emeklilere Destek Sözü Verdi

    CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, emeklilere yönelik açıklamalarda bulunarak, Pamukkale Belediyesi'nin emeklilere sosyal ve ekonomik destekler sağlayacağını belirtti.

  • Cumhur İttifakı adayı Tosun, Bodrum'da kıyı işgaline son verecek
    14:02 Cumhur İttifakı adayı Tosun, Bodrum'da kıyı işgaline son verecek

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, hazırladığı kıyı kenar projesi ile hem Bodrumluları yeniden denizle buluşturacak, hem de sahillerdeki işgallere son verecek.

  • Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde
    14:00 Avusturya Hava Yolları Kabin Görevlileri Maaş Artışı Talebiyle Grevde

    Avusturya Hava Yolları'nda çalışan kabin görevlileri, maaşlarının artırılması talebiyle greve gitti. Grev nedeniyle 400'ün üzerinde uçuş iptal edilirken, yaklaşık 52 bin yolcu etkilendi. VIDA Sendikası, çalışanların aylık gelirlerinin yüzde 27 artırılmasını talep ederken, şirket yüzde 18 artış önerisinde bulunuyor.

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.


Advertisement