Bosnalı Yönetmen, Sırp Partisinden Belediye Başkanlığına Aday - Son Dakika
Güncel

Bosnalı Yönetmen, Sırp Partisinden Belediye Başkanlığına Aday

Bosna Hersek ve Sırbistan medyası, ünlü yönetmen Emir Kusturica'nın Bosna Hersek'te gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde, ülkenin güneyindeki Trebinye'de belediye başkan adayı olacağını öne sürdü.

19.08.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosna Hersek ve Sırbistan medyası, ünlü yönetmen Emir Kusturica'nın Bosna Hersek'te gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde, ülkenin güneyindeki Trebinye'de belediye başkan adayı olacağını öne sürdü.

Medyada yer alan haberlerde Kusturica'nın, Bosna Sırp Cumhuriyeti (RS) Başkanı Milorad Dodik liderliğindeki Bağımsız Sosyal Demokratlar Birliğinden (SNSD) aday olacağı iddia edildi.

Radio Trebinye'ye konuşan ünlü yönetmen, belediye başkanlığı adaylığı konusunda net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, sadece "böyle bir fikir mevcut" ifadesini kullandı.

Bosna Sırp Cumhuriyeti'ndeki bazı gazeteler, Kusturica'nın adaylığının ilk kez üç ay önce SNSD yönetim kurulu toplantısında gündeme geldiğini öne sürdü.

SNSD Terbinye İl Başkanı Luka Petroviç de Kusturica'nın adaylığının ihtimal dahilinde olduğunu ancak bu konuda kesin bir şey söylemek için erken olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bosnalı Yönetmen, Sırp Partisinden Belediye Başkanlığına Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement