Bosphorus Grill Menüsünü ve Görünüşünü Yeniledi - Son Dakika
Güncel

Bosphorus Grill Menüsünü ve Görünüşünü Yeniledi

Bosphorus Grill Menüsünü ve Görünüşünü Yeniledi

Yazın sürprizi ise özel olarak marine edilmiş etlerden balığa farklı yemeklerin Hint usulü pişeceği yeni "Hint Tandırı".

29.05.2013 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çırağan Palace Kempinski'nin Yenilenen Yazlık Mekanlarında Boğaz Keyfi

Boğaz'ın en çekici mekanlarından Bosphorus Grill, yazı, Baş Aşçı Sezai Erdoğan ve ekibinin pazardan kendi elleriyle seçtiği günlük, taze ürünlerle lezzetine lezzet kattığı menüsü, yeni ışıklandırması ve şık gölgeliği ile karşılıyor. Birbirinden nefis ızgara etler, balıklar ve deniz ürünlerine geleneksel Türk mutfağının sevilen lezzetleri eşlik ediyor. Yazın sürprizi ise özel olarak marine edilmiş etlerden balığa farklı yemeklerin Hint usulü pişeceği yeni "Hint Tandırı".

Boğaz'ın üstündeki Bosphorus Grill'in yeni şık gölgeliği yaz yağmurlarında bile önüne Asya kıtasını, soluna Boğaziçi Köprüsü'nü, sağına Kız Kulesi'ni almış bir akşam yemeği keyfi sunuyor; hem de dozu artmış bir romantizm eşliğinde! Ayrıca misafirler hızlı ve büyüleyici bir tekne gezisi ile sahil şeridinin yaz trafiğine takılmadan Bosphorus Grill'e gelip geceye buradan aynı şekilde devam edebiliyor.

Boğaz sularına dokunabileceğiniz Çırağan Palace Kempinski Bosphorus Grill'de yaz keyfine 19.00-24.00 saatleri arası her gün varılabilecek. Bosphorus Grill kişi başı KDV dahil, içecekler hariç 170 TL (0-5 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli).

Rezervasyon için: 0212 236 73 33

Le Fumoir Pavillion Boğaz'a Doğru Genişledi

Le Fumoir Pavillion, ikinci sezonunda, genişleyen oturma kapasitesi ve zenginleşen içecek menüsüyle yazın en gözde mekanlarından olmaya yine aday.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'un, muhteşem Boğaz manzarasına nazır yemyeşil palmiye ağaçları arasında, ihtişamlı tarihi Saray'ın gölgesindeki şık barı Le Fumoir'ın yazlık uzantısı olarak otelin Doğu Bahçesi'nde geçen sene şehre "merhaba" diyen Le Fumoir Pavillion geçen yaz özelikle nargile servisi ile gençlerin gözdesi oldu. Yoğun ilgiye cevap verebilmek adına bu yıl kapasitesini genişletip 100 kişiye çıkaran Le Fumoir Pavillion, etkileyici manzarası, rahat oturma grubu, akşam romantikleşen atmosferi, premium kanyaklar, malt viskiler, seçkin şaraplar, şampanyalar ve birbirinden lezzetli yepyeni yaz kokteylleri ile bahar ve yaz aylarının yine en çok tercih edilen keyif noktalarından olacak.

Karpuzlusundan elmalısına yirmiye yakın nargile çeşidi ile kentin nargile servisi veren en stil sahibi mekanı olarak İstanbulluların gönlünde yer eden Le Fumoir Pavillion ve Le Fumoir her gün 11.00-01.00 saatleri arasında açık.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bosphorus Grill Menüsünü ve Görünüşünü Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement