Bostanlıspor'dan "Aktif Şehir Karşıyaka"ya Destek - Son Dakika
Güncel

Bostanlıspor'dan "Aktif Şehir Karşıyaka"ya Destek

Bostanlıspor bu uygulamasında ilk olarak, Basketbol Genç Takımıyla Balçova Spor Salonu'nda oynanan İzmir Üniversitesi Spor lig maçına "Aktif Şehir Karşıyaka" reklamlı formasıyla çıktı.

04.01.2016 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bostanlı spor, Uluslararası Herkes İçin Spor Derneği tarafından "Aktif Şehir sertifikası" ile ödüllendirilerek, Türkiye'de bu unvana sahip ilk belediye olan Karşıyaka Belediyesi'ne destek olmak amacıyla maçlarına "Aktif Şehir Karşıyaka" reklamıyla çıkmaya başladı.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, yaşadıkları kentte üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istediklerini ifade ederek, şöyle dedi:

"Her şeyi belediyeden beklememek ve onun projelerine destek olmak gerekiyor. Bostanlıspor Kulübü olarak İzmir'de, hatta Ege Bölgesi'nde yapılmayan, gençlerin sadece TV ekranlarından hayranlıkla izlediği spor branşlarını Karşıyaka'ya getirdik. Ragbide bir numara olduk, 2 kez Türkiye Şampiyonluğunu, 1 kez Türkiye 2.liğini, beyzbol ve softbolde Türkiye üçüncülüklerini Karşıyaka'ya getirdik. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdik ve yer aldık. Karşıyaka Belediyemizin bize verdiği desteklerin karşılığını da ödemek istiyoruz. Uluslararası ses getiren "Aktif Şehir Karşıyaka" çalışmasına mevcut branşlarımızla katkı vereceğiz, 7'den 77'ye herkese çeşitli branşlarda spor yaptırmaya devam edeceğiz. Bunun tanıtımı için de takımlarımızın lig maçlarına Aktif Şehir Karşıyaka forma reklamı ile çıkmasını sağlayacağız."

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a da Karşıyaka gençliğine, sporuna ve amatör kulüplere verdiği destek için de teşekkür eden Erboy, "Karşıyaka Belediyesi ile sporda birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Bize güvenen başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yüzünü kara çıkarmayacağız. Onun manevi destekleriyle de alternatif sporlarda bir numara olmak hedefindeyiz, bu arada da KSK'ye sporcu yetiştirmeyi de unutmuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bostanlıspor'dan 'Aktif Şehir Karşıyaka'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement